آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۴۴۴۲
عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران:

فقط ۴۰ درصد تهرانی‌ها نگران کرونا هستند / حداقل دوهفته تعطیلی لازم است

زهرا نژاد بهرام با اشاره به اینکه وارد موج چهارم کرونا شده‌ایم، گفت:‌ اجرای تعطیلی کامل تهران حداقل به مدت دو هفته جهت مقابله با کرونا ضروری است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران، درباره وضعیت کرونا در پایتخت، اظهار داشت: شدت بحران به لحاظ کرونا به حدی رسیده که باید حتماً تعطیلات کامل دو هفته‌ای در پایتخت اجرا شود. آمار متوفیان کرونا طی چند روز اخیر از ۳۰۰ نفر در کشور عبور کرده و نیمی از جان باختگان مربوط به تهران است.

وی افزود:  به نظر می‌رسد با توجه به آمار وارد موج چهارم کرونا شده‌ایم و جهت مقابله با این بحران ما تابع ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و امیدواریم اقدامات فوری جهت تعطیلی دو هفته‌ای تهران انجام شود.

عضو هیأت رئیسه شورای شهر تهران گفت:‌در فروردین به دلیل تعطیلات و نگرانی‌هایی که مردم در زمینه کرونا داشتند آمار مبتلایان نسبت به قبل از آن کاهش یافت و این مسأله سبب بهبود وضعیت و کاهش فشار کار به کادر درمان شد و در حال حاضر نیز باید چنین اقداماتی انجام گیرد.

نژادبهرام با اشاره به اینکه به دلیل شرایط اقتصادی در حال حاضر مماشات با بحران انجام گرفته است، گفت:‌ باید به صورت جدی در مقابله با کرونا اقدامات اساسی انجام دهیم جرایم مربوط به ماسک و بسته شدن مکان‌های تجاری و اصنافی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند باید به صورت دقیق مدنظر قرار گیرد ما در این زمینه هشدار داده‌ایم ولی عملا پاسخی نگرفته‌ایم.

وی گفت: باید از تجارب کشورهای مختلف که در زمینه مقابله با کرونا موفق عمل کرده‌اند، استفاده کنیم و در کنار این موضوع آگاهی‌بخشی عمومی را ارتقاء دهیم بر اساس آمارهایی که من شنیده‌ام فقط ۴۰ درصد مردم تهران درباره کرونا نگران هستند در حالی که این آمار در فروردین بالای ۸۰ درصد بود که به نوعی می‌توان گفت، کاهش ترس شهروندان از کرونا و بی‌محابا عمل کردن سبب افزایش آمارهای مبتلا و متوفیان کرونا شده است واین اتفاق در حالی است که هنوز دارو و واکسن تعریف شده‌ای برای کرونا وجود ندارد و باید پروتکل‌ها با دقت رعایت شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار