با توجه به شیوع کرونا کم تحرکی و ندیدن نور خورشید زمینههای پایین آمدن سن پوکی را فراهم کرده است که والدین باید به این مساله توجه لازم را داشته باشند.
استواررییس مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت بیان کرد در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره پوکی استخوان در کودکان گفت: عوامل خطری مثل تغذیه نامناسب و مصرف ناکافی کلسیم و «ویتامین D» از جمله این موارد هستند. کم تحرکی نیز در این زمینه تاثیر داردو با توجه به شیوع کرونا کم تحرکی و ندیدن نور خورشید زمینههای پایین آمدن سن این بیماری را فراهم کرده است که والدین باید به این مساله توجه لازم را داشته باشند.
وی افزود: تشخیص به موقع کمبود ویتامین D به خصوص در خانمهای بالای ۵۰ سال بسیار اهمیت دارد و اگر این ویتامین در بدن افراد کم باشد، با اقدام مناسب میتوان آن را جبران کرد تا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت بیان کرد: یکی از مشکلات این است که مردم آگاهی کافی برای مراجعه و تشخیص به موقع ندارند. خانمهای بالای ۵۰ سال باید به این منظور به پزشک مراجعه کنند. اگر پوکی استخوان برای بیمار مشخص شود، سه چهارم این افراد درمان خود را قطع میکنند. در حالی که درمان پوکی استخوان طولانی مدت است و باید پای بندی به درمان وجود داشته باشد.