کد خبر:۸۸۵۴۴۸
گزارش ویژه مدیران شستا| بخش اول؛

لیست جدید پست‌های سفارشی اعضای ستاد روحانی در وزارت کار و شستا / بدون تخصص و سابقه عضو هیئت مدیره شوید!

انتصاب اعضای فاقد صلاحیت و تخصص ستاد انتخاباتی حسن روحانی در شرکت‌های اقتصادی وزارت کار و شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی مصداق سیاست‌زدگی در اقتصاد و نقض شایسته‌سالاری است.

لیست جدید پست‌های سفارشی اعضا ستاد روحانی در وزارت کار و شستا / بدون تخصص و سابقه عضو هیئت مدیره شوید!

 

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو- سینا احدیان؛ انتصاب بدون ضابطه اعضای ستاد انتخاباتی حسن روحانی در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار و شستا، این روز‌ها چالش جدی برای محمد شریعتمداری به وجود آورده و آنطور که خضریان نماینده مجلس عنوان کرده قرار است محمد شریعتمداری برای پاسخ به این نوع انتصابات و شفاف سازی به مجلس برود.

این در حالی است که محمدرضوانی فر؛ مدیرعامل شستا سابقاً از انتصاب اعضای ستاد حسن روحانی در شرکت‌های زیرمجموعه شستا حمایت کرده و گفته بود: می‌گویند چرا این را گذاشتید، ایشان در ستاد آقای روحانی بوده، می‌گویم وقتی دولت تدبیر و امید انتخابات را برده است این فرد باید از ستاد چه کسی انتخاب شود؟ انتصاب اعضای ستاد روحانی ایراد نیست و شرط عقل است.

محمد شریعتمداری؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که پیش از تصدی این وزارت کار وزیر صنعت دولت تدبیر و امید بود و پیش از اینکه به دلیل عملکرد ضعیف و تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات کالا‌های غیراساسی و به تعبیر دیگر هدر دادن منابع ارزی که البته بخش زیادی از آن هم سر از بازار ارز و فروش به نرخ آزاد درآورد یا اصلا وارداتی انجام نشد و ارز‌ها از کشور خارج شد، مجبور به استعفا قبل از استیضاح شده بود، ۳ هفته‌ی پیش در صفحه توییتر خود نوشت: «شستا پس از ۲۲ سال بالاترین رتبه ارزیابی گزارش مالی پاک را از سازمان حسابرسی با عنوان مطلوب و بدون شرط دریافت کرد. این رخداد بی سابقه کنار سودآوری، بیانگر تلاش بی پایان شستا و اعمال شفافیت و خرد است. دم فرمانده هوشمندش، دکتر محمد رضوانی فر گرم. تبریک به همه ذی نفعان شستا.»
 
لیست جدید پست‌های سفارشی اعضا ستاد روحانی در وزارت کار و شستا / بدون تخصص و سابقه عضو هیئت مدیره شوید!

علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی ۲۰ مهرماه با انتشار اسنادی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو بیان کرد: مدارکی به دست بنده رسیده که نشان می‌دهد شماری از اعضای ستاد انتخاباتی آقای حسن روحانی با دستور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی (محمد کبیری؛ معاون تعاون وزیر کار) در شرکت‌های زیر مجموعه شستا به کار گیری شده اند این در حالی است که آمار‌ها نشان می‌دهد حدود ۳۰ درصد از جوانان کشور بیکار هستند که بسیاری از این جوانان تحصیل کرده و متخصص، می‌توانستند واجد شرایط جذب در برخی شرکت‌های دولتی باشند.

خضریان افزود: به استناد لیست‌ها و مدارک موجود این افراد با امضای محمد کبیری معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شستا معرفی شده‌اند، درخواست بنده از وزیر این است که در خصوص به کارگیری این افراد در چنین پست‌های مهمی شفاف سازی صورت گیرد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود قانون اساسی در ادامه گفت: با توجه به اینکه به کارگیری افراد در مشاغل تخصصی و مدیریتی، نیازمند داشتن تخصص، تجربه و سوابق شغلی موثر و مرتبط می‌باشد سوال بنده از وزیر محترم تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی این است که اعضای کمیته جوانان و دانشجویان ستاد‌های انتخاباتی جناب آقای روحانی با کدام سابقه موثر شغلی، برای جذب در مشاغل کلیدی و هیأت مدیره بزرگترین و مهمترین هلدینگ‌ها و شرکت‌های اقتصادی و تولیدی کشور (زیر مجموعه‌های شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) معرفی شده اند؟ آقای شریعتمداری که مدعی شفافیت در وزارتخانه تحت امرشان و بخصوص شرکت‌های شستا هستند آیا حاضر به شفاف سازی در خصوص جذب بدون ضابطه این افراد نیز هستند؟ آیا چنین امکانی برای سایر جوانان کشور هم فراهم می‌باشد؟ آیا این مصداق اتمّ بی عدالتی و تخلف آشکار مدیریتی نیست؟
 

نکته مهم این است که ظاهرا افراد منصوب شده فاقد هر گونه رزومه و حتی سابقه کار اداری هستند و جایگاه‌های مهمی مانند هیئت مدیره شرکت‌ها را در اختیار دارند. در ادامه به برخی از این انتصابات اشاره می‌شود.
 
لیست جدید پست‌های سفارشی اعضا ستاد روحانی در وزارت کار و شستا / بدون تخصص و سابقه عضو هیئت مدیره شوید!

۱- سعید افروزی مدیر کانال هواداران روحانی که مرداد ۹۶ به جرم فعالیت تبلیغی علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی به شش ماه حبس محکوم شده بود، بدون یک روز سابقه کار اداری به عنوان عضو موظف هیئت مدیره سیمان غرب منصوب شده است.

۲- احسان مازندرانی از خبرنگاران نزدیک به فرزندان هاشمی رفسنجانی که در پرونده معروف به پروژه نفوذ بازداشت و به دو سال حبس محکوم شده بود، بعد از ازادی به عنوان عضو موظف هیئت مدیره کشتیرانی کیش منصوب شده است.

۳- محسن بیگلربیگی که یک بار در سال ۸۸ به جرم تبلیغ علیه نظام و یک بار سال ۹۴ دستگیر شده بوده، بعنوان عضو موظف هیئت مدیره پتروشیمی غدیر منصوب شده است.

۴- حسین نیکخواه، مسئول کمیته علمی ستاد جوانان میرحسین موسوی خرداد ۸۸ بازداشت و در دادگاه بدوی به دوسال زندان محکوم و به مدت ۵ سال از فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی محروم شده بود بعنوان مدیرعامل نفت پاسارگاد منصوب شده است.

۵- جهانبخش خانجانی دیگر مجرم امنیتی است که در در حال حاضر عضو هیئت مدیره شرکت ملی نفتکش است. وی در سال ۸۸ به جرم اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت ملی محکوم شده بود.

البته انتصاب‌ها فقط به مجرمین امنیتی و فاقد صلاحیت ختم نمی‌شود و هتاکان به انقلاب و ارزش‌های انقلابی نیز این روز‌ها در شستا پست‌های مدیریتی دارند.

۶- نادره رضائی یکی از امضا کنندگان نامه به اوباما برای تحریم ایران این روز‌ها با رفتار پرحاشیه اش و البته دریافت حقوق نجومی سکان مدیر عاملی موسسه انتشارات علمی و فرهنگی را برعهده دارد.

۷- داوود حشمتی مدیر روابط عمومی یکی از شرکت‌های زیر مجموعه شستا یکی از این افراد است که این روز‌ها در فضای مجازی و بخصوص توئیتر با حمله به نیرو‌های انقلابی در صدد زیر سوال بردن و مایوس کردن مردم از جریان انقلابی است.

۸- علی رفیع زاده مسئول دانشجویان ستاد روحانی که در یک سخنرانی در دانشگاه تربیت مدرس برخورد قوه قضائیه در مواجهه با فساد را مبهم و دوگانه خوانده، محمد قالیباف رئیس مجلس را به فساد متهم کرده و حصر را غیرقانونی و با حرف‌های نادرست تصویب برجام را به سفارش رهبری نسبت داده، این روز‌ها به عنوان مدیر حقوقی هلدینگ سیمان فارس و خوزستان مشغول فعالیت است.

۹- آراد افسردیر که حاشیه‌های همسرش سولماز دهقانی در شورای شهر شیراز تمامی ندارد نیز به عنوان عضو هیئت مدیره لعابیران منصوب شده است.

۱۰- آرش بیک پور مسئول ستاد جوانان روحانی در اردبیل که تنها رزومه اش شهرداری چند ماهه یک شهر کوچک بنام ایرد موسی است با حمایت کبیری توانست عضو موظف هیئت مدیره سیمان صوفیان شود.

همین مصداق از انتصابات در شرکت‌های زیر مجموعه وزارت کار و شستا موید ساختار غلط و فسادزای سایر بخش‌های دولتی است که وضعیت اقتصاد ایران با این همه ظرفیت عظیم و سرمایه‌های انسانی و اجتماعی و منابع طبیعی اعم از نفت و گاز و معادن و کشاورزی را به اینجا کشانده است و رئیس کمیسیون اقتصادی عنوان می کند که بیش از نیمی از شرکت ها و بانک هایش ورشکسته هستند.

بیشتر بخوانید:

اخیرا محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بار‌ها در برنامه‌های مختلف تلوزیونی و مصاحبه‌های رسانه‌ای تاکید کرده است که ۶۰ درصد بانک‌ها و شرکت‌های دولتی زیان ده است!

انتصاب افراد بدون روزمه و بعضا حتی یک روز سابقه کار اجرایی و صرف فعالیت مدت اندکی در ستاد انتخاباتی یا روابط حزبی و جناحی، شرکت‌های اقتصادی اقتصاد دولتی ایران را که باید توسط متخصصین و نخبگان و جوانان متعهد و شایسته اداره شوند به قهقراء برده است و البته شاید این انتصابات هم در راستای پروژه نفوذی دیگر باشد. پروژه‌ای که در همپوشانی تحریم‌ها قصد دارد بزرگترین بنگاه‌های اقتصادی کشور را به زمین بزند.

با روندی که تا کنون طی شده و اظهارنظرات وزیر کار و مدیران مربوطه واضح است که عزمی برای رسیدگی به چنین فجایعی در این وزارت خانه وجود ندارد، بنابراین انتظار می‌رود دستگاه‌های نظارتی از جمله کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و سازمان بازرسی کل کشور در راستای وظایف نظارتی و اجرای عدالت و ارتقاء نظام مدیریتی و اداری کشور فارغ از هر گونه سیاست‌زدگی هر چه زودتر به این موضوع ورود کرده و ضمن شفاف سازی با خاطیان برخورد کنند.

به زودی در گزارشات دیگری به سایر انتصابات قومی قبیله‌ای و حزبی که منتصبین آن‌ها فاقد صلاحیت و تخصص لازم برای تصدی گری صندلی مدیریتی در مجموعه وزارت کار و هلدینگ بزرگ سرمایه گذاری تامین اجتماعی بوده و یا همزمان دارای دو پست مدیریتی هستند و یا با سن بالا و بازنشستگی همچنان در پست‌های مدیریتی قرار دارند خواهیم پراخت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
فعلا دولت بی تدبیر با این مملکت که مثل یتیم بدون قیم است هر کاری دوست دارد انجام دهد تا خدا خودش فرجی حاصل نماید
11
0
ناشناس
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴
محمد حسین رزاقی و احسان مجتهدی هم از اعضای ستاد بودند که بدون رزومه یک شبه ره صد سال را پیمودند و مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و معاون و عضو هیات مدیره شدند هر دو در فتنه 88 بازداشت شد بودند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۶
این رویه در همه دولت ها مرسومه و باید از یکجا جلوش گرفته بشه لطفا پیگیری کنید پاسخگو باشند و مجلس تدبیری اساسی اتخاذ کند
5
4
امان الله
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۴
فعلا مجلسی ها سرگرم دنا پلاس وشاسی بلند وواکسن آنفولانزا وهزاران امکانات دیگه هستند و وقتی برای این خورده کاریها وکارهای پیش پا افتاده ندارند
سما
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۰
بلی کس نخوار پشت من جز ناخنو وانگشت من این بیکفایتها فقط بلدند جیب خود وفامیلها شونو پر کنند ملت کیلویی چند خجالت هم خوب چیزیه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۸
رئیس ستاد روحانی در استان بوشهر مدیر عامل تامین اجتماعی است اعضا هیئت امنا و هیئت مدیره و مدیران تامین اجتماعی اکثر قریب به اتفاق اصلاح طلب تدبیر و امیدی می باشند و بحمدالله از حقوق های چند ده میلیونی از محل حق بیمه کارگران حداقل دستمزد بگیر برخوردارند جالب اینکه چند ده هزار میلیارد تومان از بانک ها بویژه بانک رفاه برای اداره تامین اجتماعی تسهیلات اخذ نموده و کماکان ادامه دارد و بنوعی تامین اجتماعی را بدهکار نموده اند..
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۶
همین مسائل اقتصاد ایران را ورشکسته کرده و متاسفانه در اکثر نهادها رابطه بر ظابطه می چربد/ قوانین و نظارت ها باید سیستمی و کارآمد شود/ بسیاری از نخبگان مستعد به همین دلایل میهن عزیزشان را رها و مهاجرت میکنند
3
1
ناشناس
Germany
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
یه مشت مفتخور مثلا اصلاحطلب افتادند به جون این مملکت .از اختصاص اموال ازصندوق...به دختر رئیس جمهور تا بکارگیری اقوام و آشنایان
این دولت اونقدر منفور و بی تدبیراست که قیمت گوجه فرنگی رو هم نمیتونه کنترل کنه چه برسد به اداره مملکت.
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
مدلش به هر چی بخوره به ریس جمهور نمیخوره با اون ماسک زدنش. تو انتخبات که 96 برنده شد میگفت ما هیچی نداشتیم بدیم ستاد بغل چلوگوشت میدادن! الان چلو شستا میزنن تو رگ با حقوقای نجومی و پاداش و حق ماموریت های چندین میلیونی علی برکت ا.. جناب کلیددار!
1
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
با سلام . تشکر میکنم از خبرگزاری دانشجو که دست خیانتکاران به اموال و سرمایه های ایران عزیز را برای ملت ایران رو کردند. به گفته آقای ح. ف الله برکت الله
1
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
در رابطه با حقوقی شستا و انتصابات کارشناسان حقوقی و مدیران حقوقی شرکتها و همچنین انتصاب مدیران حقوقی در هیئت مدیره شرکتهای زیر مجموعه و تعداد گرونده های حقوقی شستا و شرکتها و حق الوکاله های حقوقی تحقیقاتی انجام بدین تا ببینید چه خبره....
از شرکت ایران سازه هم تحقیقات کنید بد نیست که مشکلات فراوانی داره و تمام کارهاش حقوقی شده....
1
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
در رابطه با برکناری مدیر حراست شستا تحقیقات کنید و اینکه حدود 4 ماهه مدیر نداره و توسط سرپرست اداره میشه....
در کل در شستا اتفاقات عجیبی داره میفته که هیچ نظارت و کنترلی در اون وجود نداره....
یاعلی
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰
باسلام یک نفر رو از قلم انداختید که اصلا عضو هیچ ستادی نبود فقط پسر گودرزامیری معاون عمرانی استانداری لرستان بود،بنام مسعود امیری که بدون هیچ ضابطه ای فقط با پارتی بازی در یکی از شرکتهای زیر مجموعه شستا استخدام شد
1
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵
من الان باین حرفها کاری ندارم.فقط نیگم خدا لعنتت کنه اون مدیرانی بی لیاقت که! حق کارگر رو برای افزایش حقوق پایمال کردی!
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸
این سیاست انگلیس کثیف که افراد نالایق رأس کار بگذارند تا مملکت بزرگی مثل ایران را به تباهی و نابودی بکشند و سرمایه و ثروت کشور ایران را غارت و چپاول کنند خیلی وقته دست گذاشتن روی سرمایه و پس انداز کارگران و بازنشستگان کارگران در صندوق تامین اجتماعی و سرمایه این زحمتکشان را غارت میکنند
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۴
دولت بی کفایت حمایت حمایت این رو باید شعار سال انتخاب میکرد
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۹
در شهرداری تهران هم اغلب اعضای شورای شهر اصلاح طلب های فاسد ، هم حزبی ها و فامبل های خود را در سازمان های معاونت فنی و عمرانی شهرداری مانند سازمان مهندسی و عمران شهر تهران سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران و سازمان عمرانی مناطق با حقوق های نجومی در سمت های مدیریتی من در آوردی استخدام نموده اند حدود ۱۵۰ نفر . در حالیکه کلا این سازمان ها هیچ کار عمرانی ندارند . لطفا رسیدگی شود
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۶
دولت بعد هم میاد میبینید از این دولت بیشتر نیرو جا میده، ی فکر اساسی باید کرد نه اینکه برای جذب آرا برا دولت بعد افشاگری کنید ، اینطور به خون شهدا چه پاسخی میدهید
1
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
خدالعنت کنه همه اونهایی که تو این مملکت بدون صلاحیت و شایستگی و با پارتی بازی به مناصب حکومتی و دولتی و هیئت مدیره شرکت ها با رانت منصوب می شن و متاسفم برای کسایی که به روحانی و امثال او رای میدن تا افرادی نوکیسه بیت المال و سرمایه نسل های بعدی ایدان رو غارت کنن.ان شااله تموم اموال و حقوقی که این بی وجدان ها از حساب ثروت عمومی می خورن درد و مرز و بلا بشه ب جون خودشو نو ... من اگه بهشون دسترسی پیدا کنم ... چون من با رتبه یک کارشناسی ارشد نتونستم تو شهرخودم برم سر کار و اواره تهران شدم حیا کنید
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۸
این فقط شستا نیست که اینجوریه
شرکت های زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا وابسته به صندوق بازنشستگی هم مدیرانش سهمیه حزب اسلامی کار به دبیر کلی حسین کمالی و دارو دسته ی علیرضا محجوب در دولت تدبیر وامید هستند.نمونش بابک رحیمی با ۳۰ سال سن و دوسال سابقه ی منشی بودن الان شده معاون اداری ومالی شرکت تجهیزات ایمنی راههاکرج با ۸۰ سال سابقه فعالیت و حقوق کلان مدیریتی.
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۱:۱۲
همه اینا زیر سر محمد کبیری معاون شریعتمداریه که فقط با یه مدرک خشک و خالی دکتری بدون یه روز سابقه کار اجرایی اومده شده معاون وزیر. یا للعجب از این تکنوکرات ها و لیبرال های باندباز و جناح طلب
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۳
متاسفانه خانه از پای بست ویران است
مشکل شخص وزیر بی صلاحیت و نا لایق است که پیش از این عامل واردات بی رویه و هدر رفتن میلیاردها دلار ارز در وازارت صنعت بود
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
با داشتن مدرک دکتری اقتصاد بیکارم چون تابحال نه متهم بودم و نه مجرم و نه پادو و کیفکش امثال جناب شریعتمداری!
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸
وزیری کارانقدر بی لیاقت است وقتی گزارش فاجعه واختلاس توسط مدیر عامل شرکت حمل ونقل ابادان را به او میدهند به جای برخورد رسما یادداشت میدهد سفارش شده اخوی است برای مدت ششماه حکمش تمدید شود خدا جوابتون میده اقای شریعت
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۳
اقای شریعت وزیرمحترم کارپشتیبانی شخص شماازمدیرعامل شرکت حمل ونقل ابادان باعث ورشکستکی شرکت وبیخانمان شدن صدهانفرکارگرشده ازخدابترس ازنفرین کارگران وزن وبچه هاشون بترس این مدیرعامل که گندزده وشرکت رازیانده کرده برداقانوناچون سنوات خودراازبازرگانی دولتی(حمل ونقل)خلیج فارس گرفته و۶۴سال سن داردو۳۸سال سابق بیمه نباید سرکارباشه صدهاتخلف وسواستفاده داره رحم کن شمارابخدارسیدگی کن
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۷
واقعا جای تاسف داره مجلس انقلابی و سازمان بازرسی انقلابی کجان چرا هیچی نمیگن
کسی سو پیشینه داشته باشه جواز بقالی هم بهش نمیدن چه برسه استخدام
اونوقت مجرمین امنیتی با سفارش و بدون صلاحیت مدیر بهترین شرکتهای اقتصادی کشور میشن
ایها الناس به داد این مملکت امام زمان و شهدا برسید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار