یک شرکت فناوری طرح موتوری با سوخت هستهای را به ناسا ارائه کرده که فاصله زمین تا مریخ را در سه ماه طی میکند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ناسا تصمیم دارد در دهه ۲۰۳۰ میلادی فضانوردان را برای نخستین بار به مریخ بفرستد.
به طور معمول چنین ماموریتی ۷ ماه طول میکشد، اما فناوری جدیدی ابداع شده تا آن را در سه ماه انجام دهد. یک شرکت فناوری در سیاتل آمریکا به نام «اولتراسیف نوکلئیر تکنولوژیز» (Ultra Safe Nuclear Technologies) مشغول توسعه موتوری هستهای است که ایمنتر و قابل اعتمادتر از موتورهای هستهای NTP است.
این سیستم از سوخت مخصوصی استفاده میکند که از اورانیوم کم غنی شده تولید میشود، در نتیجه قدرتمندتر از سوختهای هستهای معمول است و میتواند در دمای بالا نیز کارآمد باشد.
هرچند این طرح اولیه برای ناسا طراحی شده، اما شرکتهای خصوصی میتوانند با کمک آن در نصف زمان تعیین شده برای سفرهای فضایی، توریستها را به سیارات دیگر ببرند. شرکت فناوری مذکور به تازگی تصویر و جزئیات این طرح اولیه را در اختیار ناسا قرار داده است.
در حال حاضر شرکتها و محققان متعدد طرحهای جدید و نوآورانهای برای ناسا ارسال میکنند، اما بسیاری از آنها واقع بینانه نیستند. مایکل اج مهندس ارشد در شرکت «اولتراسیف نوکلئیر تکنولوژیز» میگوید:می خواهیم برای سفر ایمن و سریع به فضا پیشتاز باشیم. موتوری که طراحی کردیم از فناوریهای تثبت شده، بیشترین بهره را میبرد و نقاط شکست طرحهای پیشین NTP را حذف میکند.