کد خبر:۸۸۶۱۱۴
داوری در گفتگو با «دانشجو»:

نامگداری هفته‌ای بنام مقابله با گاز منوکسیدکربن / وقت اجرای طرح پایلوت تلفن‌های حوادث در ایران است

مدیرعامل سازمان آتش نشانی گفت: در بسیاری از نقاط دنیا مردم در مواقع اضطراری فقط با یک شماره تماس می‌گیرند، اما در ایران هنوز این اتفاق روی نداده و به نظرم وقت آن رسیده که در تهران این اتفاق روی دهد.

مهدی داوری مدیرعامل سازمان آتش نشانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه به هفته ایمنی گفت: شروع فصل سرما برای ما یعنی استفاده از سوخت‌های فسیلی جهت گرم کردن محل کار و زندگی و استفاده از سوخت فسیلی یعنی دعوت از مهمان ناخوانده‌ای به نام گاز مونواکسید کربن که مسمومیت با این گاز باعث معلولیت‌های ذهنی و روانی و مرگ خواهد شد.

وی ادامه داد: از ویژگی‌های این مهمان ناخوانده می‌توان به: نامرئی، بی رنگ، بی بو، بی طعم، سمی، کشنده و معروف به قاتل خاموش بودن آن نام برد.
 
داوری بیان کرد: از همین رو سازمان آتش نشانی  با مشارکت اداره گاز، سازمان اورژانس تهران، انجمن جامعه ایمن کشور و اداره مشارکت ها شهروندی شهر تهران هفته ای را به عنوان هفته مقابله با گاز منوکسید کربن از سوم تا دهم آبان نام گذاری کردند و هدف آنان این است که مردم قبل از اینکه وسایل گاز سوز را راه اندازی کنند به این مسایل حساس شوند و حتما به نکات که در زیر گفته می شود توجه داشته باشند.
 
مدیرعامل سازمان آتش نشانی بیان کرد:انشاالله بتوانیم با برگزاری کارگاه ها و آموزش های لازم بتوانیم امسال شاهد تلفات کمتری در رابطه با گاز منوکسیدکربن داشته باشیم.
 
وی همچنین در رابطه با پایلوت تلفن های حوادث گفت: در بسیاری از نقاط دنیا مردم در مواقع اضطراری فقط با یک شماره تماس می‌گیرند، اما در ایران هنوز این اتفاق روی نداده و به نظرم وقت آن رسیده که در تهران این اتفاق روی دهد.

داوری اضافه کرد: قرار گرفتن سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف کنار یکدیگر منجر به هم افزایی می‌شود و نباید فکر کنیم اگر سازمان‌ها در حوادث با هم ادغام شوند و در کنار یکدیگر قرار گیرند منجر به تداخل در انجام وظایف شأن می‌شود البته این مساله فعلا در حد طرح و پیشنهاد است و برای اجرای آن لازم است زیرساخت های لازم اجرا شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار