گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدصدراله عسکرپور؛ این روزها مسئولین دولت های غربیِ مدعی آزادی اندیشه و بیان و در راس آنها فرانسه، باخشم و دستپاچگی در برخورد با گرایشِ روز افزون مردم به دین اسلام، به بهانه آزادی بیان، به صورت صریح و مستقیم توهین به پیامبر اسلام(ص) را حمایت کرده و احساسات چند میلیارد مسلمان را خدشه دار نمودند.
دلیل اصلی این واکنش، برعکس شدن این تصور و تز سکولارها بوده است که ادیان به تدریج ضعیف و در نهایت نابود خواهند شد. بر مبنای این نظریه نباید دین رنجور شده و احتضار آن فرا رسیده است.
اما دین مبین اسلام با توجه به عدم تحریف و حقانیتش، روز به روز مورد توجه افراد بیشتری قرار گرفته و این زنگ خطری بود برای دشمنانش، تا آنجا که عنان از کف دادند و اینگونه وقیحانه به پیامبر اسلام(ص) توهین کردند.
حال این سوال پیش می آید که واکنش مناسب جمهوری اسلامی ایران به عنوان امّ القرای اسلام چگونه است؟ رهبری معظم که مدبرانه روی سخن خود را متوجه جوانان فرانسه کردند و با ایشان بابِ گفتگو را باز کردند، با این حال، اقدام درخوری از دولتمردان در این زمینه دیده نشده است. اینکه همه چیز در ظلِّ و ذیل برجام دیده شود، و از ترس اینکه مبادا دولتمردانِ فرانسوی از دست ما ناراحت شوند، و توهینشان به خیر خلق الله را نادیده بگیریم، یقیناً رهیافت درستی نیست.
به نظر ما، این اسلامهراسی ها، از نشانه های برخورد تمدن هست. تمدنِ غرب، علی رغم ادعاهای پرطمطراق، گوشی برای شنیدن آموزه های تمدن اسلام را ندارد، و اگر از گفتگوی تمدن ها استقبال می کند در واقع گفت و شنودی یکطرفه از جانب خود را مدّنظر دارد.
وقت آن است که روشنفکران جهان اسلام به خود بیایند، و وصفِ جهانسوم بودن را از اندیشه خود بزدایند! فرصت خوبی است که چشم خود را بگشایند و باطنِ شریر غرب را ببینند!
امید است امتِ اسلامی، چنان هزینه های توهین به پیامبر اکرم (ص) را برای غربیان بالا ببرند که دیگر دیارالبشری جرات چنین هتاکی هایی را به ذات مقدس پیامبر جلیل القدر اسلام را نداشته باشد.
آیه «و رفعنا لک ذکرک» اراده الهی را می رساند و ان شاالله مشیت نافذ الهی باعث روسیاهی غرب خواهد شد، و نام نبی رحمت (ص) بیش از پیش در عالَم طنین انداز خواهد شد.
سیدصدراله عسکرپور- مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی یاسوج
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.