آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۶۶۵۳
نادری در برنامه «رخ داد»:

ابر متهم ارزی چه بر سر شرکت هفت تپه آورده؟

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ابر متهم ارزی در سال ۹۴ مبلغ ۱/۴ میلیارد دلار ارز دولتی را به منظور واردات کالا‌های اساسی، دریافت می‌کند؛ اما این ارز صرف واردات نمی‌شود و ۶ میلیارد تومان از آن، به خرید شرکت هفت تپه اختصاص می‌یابد.

//

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد نادری، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اخیرا در برنامه نقد و بررسی «رخ داد» در خصوص واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به بخش خصوصی و مشکلات ناشی از آن، گفت: امید اسدبیگی، ابر متهم ارزی در سال ۹۴ مبلغ ۱/۴ میلیارد دلار ارز دولتی را به منظور واردات کالا‌های اساسی به کشور، دریافت می‌کند، اما بدون اینکه وارداتی صورت گیرد و این ارز از کشور خارج شود، اقدام به تبدیل آن به ریال کرده و مبلغ مذکور شروع به چرخش و گردش در کشور می‌کند.

نادری اضافه کرد: از مبلغ مذکور، ۶ میلیارد تومان صرف خرید شرکت هفت تپه با حدود ۳۰ هزار هکتار اراضی می‌شود. این واگذاری خالی از اشکال نبوده و بعد از آن، ابر متهم ارزی به مرور اقدام به تغییر کاربری شرکت می‌کند و سعی دارد شرکت را از پروسه تولید نیشکر دور و به سمت تولید محصولات دیگر هدایت کند.

رئیس فراکسیون مقابله با آسیب‌های اجتماعی ابراز کرد: در ادامه این اتفاقات، کارگران شرکت که شامل چند هزار کارگر ثابت و فصلی می‌شوند و حتی به صورت نسلی در این مجموعه فعالیت داشتند، مانع این ابر متهم ارزی می‌شوند و همین امر باعث شده، کارفرما به آزار و اذیت آنان بپردازد.
 
 
وی ادامه داد: در تحقیق و تفحصی که از سوی تیمی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیرامون واگذاری هفت تپه و تخلفاتی که در آن رخ داده، صورت گرفته متوجه شدیم که برخی الزامات در این روند رعایت نشدند و یکی از آن ها، نحوه واگذاری اشتباه بوده و در این جریان به اهلیت خریدار شرکت توجهی نشده و شفاف سازی هم در روند واگذاری صورت نگرفته است. جدای از آن، بعد از واگذاری هم هیچ نوع نظارتی بر فعالیت کارفرما در هفت تپه صورت نگرفته است.
 
کد ویدیو

نادری با بیان اینکه به همراه تعدادی از نمایندگان مجلس، چندماه پیش به این پرونده ورود کردیم و در چهل و نهمین روز اعتراضات کارگری این شرکت مقابل فرمانداری شهرستان شوش حاضر شدیم، اظهار کرد: در طی ۴۹ روز اعتراضات مسالمت آمیز کارگران این شرکت، که چند ماه پیش برگزار شد، حتی یک مقام مسئول از دستگاه‌های ذی ربط در جمع کارگران حضور پیدا نکرد تا شنوای مطالبات کارگران هفت تپه باشد.

وی خاطرنشان کرد: بعد از اینکه در جمع کارگران حاضر شدیم، شروع به برگزاری جلسات حل مشکلات هفت تپه در مجلس شورای اسلامی با حضور مسئولان اجرایی دستگاه‌های ذی ربط کردیم و هر چه به بررسی بیشتر این پرونده پرداختیم، بیش از پیش متوجه عمق فساد در روند واگذاری این شرکت و تخلفات گسترده ابر متهم ارزی شدیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار