برنامههاي امسال هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبي 20 روزه است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بيرجند، علي قاسمي دیروز در جمع خبرنگاران در سالن الغدير سپاه بيرجند اظهار داشت: در هفته دفاع مقدس 173 برنامه مختلف در استان اجرا ميشود که مهمترين آن اجراي مشابه عمليات مسلم ابن عقيل در خراسان جنوبي و شهرستان بيرجند است.
وی افزود: اين برنامه ساعت 16:30 ششم مهر ماه در منطقه دشت عليآباد بيرجند با حضور فرماندهان کشوري و استاني و مسئولان و مردم آغاز، و به مدت 20 روز براي بازديد عموم اجرا ميشود.
معاون هماهنگکننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبي تصريح کرد: براي مشابهسازي اين منطقه با منطقه اجراي عمليات مسلمابن عقيل در سال61 حدود يک ماه کارهاي اجرايي انجام، و تجهيزات و امکانات مشابه آن زمان آماده شده است.
قاسمی ادامه داد: گردهمايي بزرگ روحانيان و طلاب خراسان جنوبي نيز با همکاري اوقاف، حوزه علميه و سازمان تبليغات اسلامي استان برنامهريزي شده است و چهارشنبه هفته نخست دفاع مقدس در محل کانون جوانان بسيج برگزار ميشود.
وي به ديگر برنامههاي دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: از ديگر برنامههاي اين هفته تجليل از پيشکسوتان و رزمندگان دفاع مقدس استان است که ششم مهرماه با حضور 3000 پيشکسوت و رزمنده در سالن شهيد مطهري دانشگاه آزاد بيرجند برگزار ميشود.
معاون هماهنگکننده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبي با بيان اينکه در اين هفته گردهمايي 1000نفري بانوان نيز برگزار ميشود، افزود: اين گردهمايي با نام «ستونهاي پايداري» يکشنبه، روزي که به نام «زنان، صيانت از انقلاب اسلامي و 30 سال پايداري» نامگذاري شده است در محل کانون جوانان بسيج برگزار ميشود.
قاسمي با بيان اينکه از ديگر برنامههاي هفته دفاع مقدس در استان برپايي گردهمايي خانواده ايثارگران و شهداي استان است، اظهار داشت: اين گردهمايي با حضور خانوادههاي دو شهيد و بالاتر، اميران و فرماندهان شهيد و جانبازان بالاي 70 درصد برگزار ميشود.
وي از استقرار بيمارستان صحرايي در مناطق محروم روستايي در اين هفته خبر داد و گفت: اکيپهاي از پزشکان متخصص و عمومي و داروساز در اين بيمارستانها مستقر ميشوند./انتهاي پيام/