کد خبر:۸۸۸۹۷۸
از طریق خرید سهام؛

اسپری بینی ضد کرونا با جمع آوری ۴۸ میلیون دلار توسعه می‌یابد

شرکت استارفارما، در جهت توسعه سریع، فعالیت‌های نظارتی، تجاری‌سازی و راه‌اندازی اسپری بینی ضد کرونا ۴۸٫۹ میلیون دلار سرمایه جمع می‌کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت استارفارما (Starpharma) برای تسریع در توسعه محصولات دندریمر خود ۴۸٫۹ میلیون دلار سرمایه جمع می‌کند. این بودجه که از طریق طرح خرید سهام (SPP) جمع‌آوری می‌شود، صرف توسعه سریع، فعالیت‌های نظارتی، تجاری‌سازی و راه‌اندازی اسپری بینی SPL ۷۰۱۳ COVID-۱۹ خواهد شد. همچنین قرار است از این بودجه برای تسریع در توسعه فناوری جدید DEP® استفاده شود.

استارفارما توسعه‌دهنده محصولات دندریمر برای داروها، علوم زندگی و دیگر کاربرد‌ها است.

این شرکت طرح خرید سهام را با جمع‌آوری ۳٫۹ میلیون دلار استرالیا به اتمام رسانده است که همراه با جایگزینی نهادی اخیر، سرمایه‌های خود را به ۴۸٫۹ میلیون دلار استرالیا می‌رساند.

جکی فیرلی، مدیرعامل استرافرما در این باره گفت: ما از مشارکت سهامداران خرده و موسسه‌ها بسیار خوشحالیم و از آن‌ها به‌ دلیل پشتیبانی قوی تشکر می‌کنیم. این بودجه ترازنامه شرکت استرافارما را بیشتر تقویت کرده و شرکت را در موقعیت عالی قرار داده است تا فعالیت‌های توسعه، تنظیم مقررات، تجاری‌سازی اسپری بینی SPL ۷۰۱۳ COVID-۱۹ و راه‌اندازی محصول جدید DEP® را تسریع کند.

اسپری بینی ضد ویروس کرونای این شرکت یک نوآوری جدید است که توانایی تأثیر جهانی داشته و می‌تواند به‌عنوان کمک به دیگر راهبرد‌های پیشگیری مانند واکسن‌ها استفاده شود، واکسنی که هنوز مشخص نیست چه زمانی به ‌دست مردم خواهد رسید.

این اسپری با استفاده از دندریمر ساخته شده است، نانوساختاری که با نام SPL ۷۰۱۳ توسط استارفارما توسعه داده شده است و فعالیت قابل توجهی علیه ویروس SARS-CoV-۲ دارد. این دندریمر با جلوگیری از تعامل پروتئین‌های سطحی ویروس و پروتئین‌های گیرنده سلول انسانی عمل می‌کند.

این دندریمر می‌تواند درمان بالقوه‌ای برای بیماری‌هایی نظیر ایدز، تبخال، هپاتیت و زیکا باشد. این محصول در مواردی که رعایت فاصله اجتماعی دشوار است نظیر محیط‌های شلوغ عمومی، از اهمیت بیشتری برخوردار است. چالش‌های اخیر با برخی آزمایش‌های مربوط به واکسن، نشان می‌دهد که داشتن چند راهبرد پیشگیرانه بسیار مهم است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار