کد خبر:۸۸۹۸۵۶

ارائه راهکار‌های درمان عارضه‌های عصبی ناشی از کرونا در نهمین کنگره علوم اعصاب

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از ارائه راهکار‌های درمان عارضه‌های عصبی ناشی از کرونا در نهمین کنگره علوم اعصاب خبر داد و گفت و جدیدترین دستاورد‌های علمی در حوزه علوم اعصاب در این کنگره مطرح خواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امین جهانبخشی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره برگزاری نهمین کنگره علوم اعصاب اظهار داشت: این کنگره نوزدهم، بیستم و بیست و یکم آذرماه سال جاری به صورت کاملاً مجازی و وبینار برگزار می‌شود و جدیدترین مباحث علمی مرتبط با علوم اعصاب در این کنگره مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

وی افزود: در این کنگره مهمانانی از خارج کشور همچنین اساتیدی ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند و تعدادی از همکاران هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان حضور خواهند داشت که اساتید و مهمانان خارجی سخنرانی‌هایی در کنگره ارائه می‌کنند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: موضوع کرونا و علائم عصبی ناشی از آن در این کنگره به صورت یک پنل تخصصی در مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

 جهانبخشی با بیان اینکه علائم عصبی هرچند که جز علائم شایع ناشی از ابتلا به کرونا نیست، گفت:البته در بیش از ۱۰۰ مقاله منتشر شده در جهان مشخص شده است که افراد مبتلا به کرونا، علائم مختلف عصبی را ممکن است داشته باشند و بر همین اساس ما پنل ویژه‌ای را در این زمینه برای کنگره طراحی کردیم.

دبیر علمی بخش بالینی کنگره علوم اعصاب خاطرنشان کرد: درمان کرونا بیشتر بر اساس علوم پایه و ایمونولوژیک انجام می‌گیرد و معمولاً نگاه درمانی به موضوع علوم اعصاب در زمینه کرونا نداریم البته می‌توان با استفاده از علوم اعصاب درمان عارضه‌های عصبی ناشی از کرونا را مد نظر قرار دهیم که این مسائل به صورت مفصل در نهمین کنگره علوم اعصاب مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد و اساتید برجسته نظراتشان را در این زمینه مطرح می‌کنند و به نوعی تبادل اطلاعات به صورت کامل صورت خواهد گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار