آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۰۴۶۴

تبدیل فیلم «ام را به نشانه مرگ بگیر» به سریال تلویزیونی

نمایشنامه «فریدریک نات» که بر اساس آن یک فیلم سینمایی توسط هیچکاک ساخته شده بود در حال تبدیل به یک سریال تلویزیونی توسط گلدن مایر است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو  به نقل از ددلاین، کمپانی تلویزیونی متروگلدن مایر در حال ساخت سریال تلویزیونی «ام را به نشانه مرگ بگیر» است.

این سریال اقتباسی است از نمایشی به همین نام نوشته فریدریک نات محصول سال ۱۹۵۳ که توسط آلفرد هیچکاک نیز در سال ۱۹۵۴ ساخته شده است. این پروژه در قالب یک سریال داستانی طراحی شده است و هر فصل داستان جدیدی روایت خواهد کرد.

البته این اولین بار نیست که این عنوان به تلویزیون می‌آید، زیرا قبلاً شبکه NBC یک فیلم تلویزیونی با بازیگران نمایش اصلی برادوی این اثر در سال ۱۹۵۸ روی آنتن برده است و بعد از آن شبکه ABC نسخه رنگی و دو ساعته آن را در سال ۱۹۶۸ پخش کرده است.

در ادامه مسیر ساخت این سریال «آلیسیا ویکاندر» که تهیه‌کنندگی اجرایی این کار را برعهده دارد در این سریال نقشی را که گریس کلی در فیلم هیچکاک بازی کرده بود را به عهده دارد.

«مایکل میتنیک» این سریال را به همراه «ترنس وینتر» خالق و نویسنده سریال «امپراطوری ساحل» و «سوپرانوها» می‌نویسد. میتنیک در نگارش سریال Vinyl نیز مشارکت داشته است.

ویکاندر با این سریال برای اولین بار نقشی در یک سریال تلویزیونی آمریکایی بازی می‌کند. او بیشتر با فیلم‌های «اکس ماکینا»، «دختر دانمارکی» و «توم ریدر» شناخته می‌شود.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار