آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۰۴۸۸

کشته شدن زن باردار طی تیراندازی در لس آنجلس

یک زن باردار روز یکشنبه در شهر لس آنجلس ایالت کالیفرنیا هدف تیراندازی قرار گرفت که خود و کودکش جانشان را از دست دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک زن باردار و کودک متولد نشده وی یکشنبه صبح بر اثر تیراندازی در لس آنجلس جان خود را از دست دادند.

به گزارش «نیویورک پست»، پلیس اعلام کرد «آرلین رودریگز» ۲۴ ساله که هفت ماهه باردار بود هنگامی که در خودرو در محله «ویلمینگتون» نشسته بود، هدف تیراندازی یک فرد مسلح قرار گرفت.

به گزارش روزنامه «لس آنجلس تایمز»، یک مرد ناشناس هم که مشغول کار بر روی موتور خودرو بود، مورد تیراندازی قرار گرفت، اما انتظار می‌رود زنده بماند. عامل تیراندازی قبل از ترک صحنه جنایت، چند تیر به سمت خودرو شلیک کرد.

رودریگز دویست و نود و چهارمین مقتول لس آنجلس در سال جاری میلادی است. از سال ۲۰۰۹ تعداد قتل‌های شهر لس آنجلس در سال از عدد ۳۰۰ فراتر نرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار