آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۱۳۶۰

روحانی: ۳۰میلیون نفر به مدت ۴ماه ماهانه صد هزار تومان بلاعوض می‌گیرند / لزوم همراه داشتن کارت ملی برای همه افراد در جامعه

رئیس جمهور گفت:هدف اصلی طرح تعطیلات شهر‌ها و کسب و کار این است که انتقال ویروس را کنترل کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،
حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: از اوایل اردیبهشت که فشار کم شده بود بر مردم تا الان با موج دوم و سوم کرونا مواجه شدیم که تصمیم به تعطیلی هوشمند شهر‌ها گرفتیم.

هدف اصلی این است که انتقال ویروس را کنترل کنیم

وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی این است که انتقال ویروس را کنترل کنیم، بیان داشت: باید انتقال ویروس به کمترین حد ممکن برسد. افراد مبتلا را سریعتر شناسایی و درمان کنیم و افرادی که باید قرنطینه شوند، بدون نیاز به بستری شدن به خوبی مراقبت شوند. تجمع و تردد را کاهش دهیم. این تعطیلات را که انجام می‌دهیم، برای این است که فشار بر کادر درمان و بر اقتصاد کشور کاهش یابد.

روحانی تصریح کرد: بعضی جا‌ها ناچار به تعطیلی شدیم تا تجمع و تردد کم شود؛ قبلا می‌گفتیم همه پروتکل‌ها را مراعات کنند به خاطر این که خودتان و اقوامتان سالم بمانید و فشار از دوش کادر درمانی کاهش پیدا کند.

وی اضافه کرد: الان علاوه بر این‌ها ما تمام اصول را مراعات کنیم برای این که فشار اقتصادی بر کسب و کار‌ها و فعالیت‌های اقتصادی هرچه سریعتر کم شود. اگر همه دستورالعمل‌ها را مراعات کنند، ممکن است این تعطیلی‌ها به ۱۰ روز برسد، اما اگر مراعات نکنیم ممکن است این دو هفته به نقطه مطلوب نرسد.

رئیس جمهور اظهار داشت: جمع شدن‌ها و دور همی‌ها بر اساس نتیجه تحقیقاتی نشان می‌دهد که صحبت کردن باعث انتشار افشانه‌ها می‌شود که باعث ابتلای افراد زیاد می‌شود. یک فرد مبتلا در یک جمع ۵۰ نفره در دوساعت باعث می‌شود همه مبتلا شوند. مسئولیت پذیری احاد جامعه مهم است.

همه کارت ملی همراه داشته باشند

وی ادامه داد: در جلسه امروز مصوب شد که همه افرادی که در جامعه می‌آیند باید کارت ملی یا یک کارت با کد ملی همراه داشته باشند. تعداد تست‌های روزانه افزایش یافته و ممکن است تعداد افراد مبتلا بیشتر شود، اما در ادامه از تعداد فوتی‌ها کم می‌شود.

روحانی افزود: باید تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا و قرارگاه عملیاتی با زبانی که همه متوجه شوند اعلام شود. هیچ راهی به جز رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دور هم جمع نشدن و کاهش تردد در جامعه نداریم.

وی تاکید کرد: اگر مردم مراعات کنند نیازبه یک ساعت تعطیلی نداریم و امیدوارم مردم با مراعات خود تعطیلات را کوتاه کنند و فوتی‌ها و نگرانی‌ها کاهش یابد. این تعطیلات برای این بود که به مردم بگوییم مسئله ویروس کرونا خیلی جدی است و همه باید مراعات بکنند.

روحانی خاطر نشان کرد: بحث سر تعطیلی نیست که مغازه‌ای بسته بشود، بحث سر این بود که مردم مراعات بکنند، در فاصله‌های اجتماعیی مراعات بکنند، در دورهمی‌ها مراعات کنند و جمع نشوند.


پرداخت ۱۰۰ هزار تومان به ۳۰ میلیون نفر تا آخر سال


رئیس جمهور اظهار داشت: موضوع ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح در جلسه امروز مطرح شد. قرارشد به نزدیک ۳۰ میلیون نفر برای ۴ ماه صد هزار تومان بلاعوض بدهیم و برای ۱۰ میلیون خانوار یک وام یک میلیون تومانی شبیه وامی که در ابتدای سال پرداخت شود مصوب شده است که ۳۰ ماهه باز پرداخت می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار