برگزیدگان بخش ویژه سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد و تجلیل از نویسندگان برتر حوزه ادبیات داستانی دفاع مقدس را رسانهها انتخاب میکنند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو از موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، دبیرخانه سیزدهمین جایزه ادبی جلال آلاحمد کارشناسی و داوری این بخش را به اهالی رسانه و مجموعههای فرهنگی فعال در حوزه کتاب و ادبیات سپرده تا نویسندگان برتر ادبیات دفاع مقدس (در زمینههای داستان بلند و رمان، مجموعه داستان کوتاه و مستندنگاری) با رأی این کارشناسان انتخاب شوند.
دبیرخانه جایزه ادبی جلال آلاحمد با ارسال نامههایی به خبرگزاریها، روزنامهها و مجموعههای فعال در حوزۀ کتاب و ادبیات، از آنها خواست تا نمایندهای را برای عضویت در گروه کارشناسی و نظرسنجی بخش ویژه این رویداد ادبی به دبیرخانه جایزه معرفی کنند.
فهرست آثار منتشر شده و نویسندگانی که طی چهار دهه گذشته اثری در حوزه ادبیات داستانی دفاع مقدس از آنها منتشر شده در اختیار داوران این بخش قرار گرفته تا براساس آن بتوانند چهرههای برتر را انتخاب و به دبیرخانه این رویداد ادبی معرفی کنند.
اسامی نمایندگانی که از سوی رسانههای مختلف معرفی شدهاند (به ترتیب حروف الفبای نام رسانه) به شرح ذیل هستند:
ایبنا (خبرگزاری کتاب ایران) حامد صلاحی
ایران (روزنامه) ارمغان بهداروند
ایرنا (خبرگزاری جمهوری اسلامی) فائزه طاهری
ایسکانیوز (خبرگزاری) حسام آبنوس
ایلنا (خبرگزاری کار ایران) زهرا حاجی محمدی
بنیاد شهید (انتشارات) زهرا شیرکوند
تسنیم (خبرگزاری) حسین جودوی
جام جم (روزنامه) محمد عکاف
دفاع مقدس (خبرگزاری) امیررضا بشیرنژاد
شبکه چهار سیما (گروه ادب و هنر) مجید اسطیری
شبکه فرهنگ (صدای جمهوری اسلامی ایران) مهدی دادجو
فارس (خبرگزاری) حمید محمدی محمدی
قدس (روزنامه) آرش شفاعی
کتاب باز (برنامه تلویزیونی) احسان رضایی
کتابخانه تخصصی جنگ (حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی) نصرت اله صمدزاده
کیهان (روزنامه) آرش فهیم
مشرق (خبرگزاری) میثم رشیدی مهرآبادی
مهر (خبرگزاری) مصطفی وثوق کیا
همشهری (روزنامه) مرتضی کاردر
جایزه جلال آل احمد
جایزه ادبی جلال آلاحمد یک جایزه دولتی است که برای معرفی آثار برگزیده ادبیات داستانی در ایران پایهگذاری شده و با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۸۷ نخستین دوره خود را در سالروز تولد آلاحمد آغاز کرد. این جایزه از آن سال بدون وقفه ادامه داشته و هر سال همزمان با سالروز تولد جلال آل احمد، با انتخاب کتابهای برگزیده به کار خود پایان میدهد.