نماینده مردم بندرعباس در مجلس گفت: در زمینه رسیدگى به نیاز مستضعفان در بخش مسکن کوتاهى کردیم و اگر این کوتاهى رخ نمى داد، امثال زن بندرعباسى و آسیه پناهى مجبور نبودند در آلونک چندمتری ساکن شوند.
منصور آرامى، نماینده مردم بندرعباس در مجلس شوراى اسلامى در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزارى دانشجو، در خصوص ورود نمایندگان به تخلفات حوزه زمین خوارى و ساحل خوارى و... گفت: نمایندگان مجلس به تمام مسائل مربوط به زمین خوارى و ساحل خوارى و... ورود مى کنند و به محض اطلاع از بروز چنین تخلفاتى، مانع ادامه آن مى شوند.
آرامى افزود: در جریان زمین خوارى و ساحل خوارى هایى که در بندرعباس هم رخ داده، همواره پیگیر ممانعت از ادامه آن بودیم و حتى به این مسائل ورود کردیم و به بحث هاى فاضلاب بندرعباس هم ورود داشتیم و اینطور نبوده که نسبت به این مسائل بى تفاوت باشیم.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شوراى اسلامى در خصوص ماجراى تخریب آلونک چند مترى زن سرپرست خانوار بندرعباسى ابراز کرد: در جریان تخریب این آلونک هنوز مشخص نیست که مقصران و خاطیان اصلى چه کسانى بودند و ما هم به آن ورود کردیم. درست اصل که این آلونک غیرقانونى بنا شده و باید تخریب مى شد، اما نقد ما به نحوه تخریب و شرایط آن است چرا که قبل از تخریب باید چاره اى براى اسکان این خانوار اندیشیده مى شد و نوع رفتار عوامل اجرائیات شهردارى هم در زمان تخریب مورد نقد جدى است.
وى گفت: چند ماهى مى شود که موضوع لزوم اصلاح در قانون شهردارىها را مطرح کردیم و پیگیر آن هستیم. در این جریان، مشخص است که یکى از مشکلات شهردارى ها، عدم آموزش نیروهاى اجرائیات و اجراى دقیق دستورات کمیسیون ماده ١٠٠ است که نیاز به اصلاحاتى هم دارد.
آرامى ادامه داد: باید قبول کنیم که در زمینه رسیدگى به نیاز مستضعفان در بخش مسکن کوتاهى کردیم و اگر این کوتاهى رخ نمى داد، امثال زن بندرعباسى و آسیه پناهى مجبور نبودند در آلونک چندمتری ساکن شوند و در بدترین شرایط روزگار سپرى کنند.
وى ابراز کرد: طرحى با عنوان جهش تولید مسکن در دست بررسى داریم و فوریت آن هم در مجلس تصویب شده و با اجرایى شدن آن قطعا بخش زیادى از مشکلات مسکن مستضعفان حل مى شود. به این نحو که اگر سالانه ١ میلیون مسکن متناسب با نیاز کشور ساخته شود، میتوانیم نیاز این قشر را رفع کنیم و دیگر شاهد اسکان مستضعفان در آلونک هاى چندمترى غیرقانونى نباشیم.