کد خبر:۸۹۳۵۹۸
پرونده ویژه| هیئت علمی‌های خاموش- ۱۷

عریان: ۳۰ درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج در حوزه‌های پژوهشی فعالیت دارند

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: ۳۰ درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه در ‌حوزه‌های پژوهشی و ارتباط با صنعت فعالیت دارند که شروع کار برای ما است.

۳۰ درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج در حوزه‌های پژوهشی فعالیت دارند

 

احمد عریان، رئیس دانشگاه یاسوج در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه یاسوج ۲۵۰ عضو هیئت علمی دارد و این اعضا در زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، تربیتی و ارتباط با جامعه و صنعت و مسائل اجرایی و فرهنگی فعالیت دارند که این موارد جزو وظایف اعضای هیئت علمی است.

عریان مطرح کرد: با شیوع ویروس کرونا و شرایط حاکم موجود در جامعه و با وجود غیر حضوری بودن کلاس‌ها، اساتید دانشگاه همچنان در حوزه‌های پژوهشی و ارتباط با صنعت فعالیت داشتند و حوزه آموزشی به سمت آموزش مجازی پیش رفته است.

رئیس دانشگاه یاسوج اظهار کرد: این که ما بگوییم همه اعضای هیئت علمی در یک سطح فعالیت می‌کنند، در هیچ دانشگاهی این چنین نیست. اکنون حدود ۱۰ درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه بیش از ۶۰ درصد کار‌های پژوهشی را انجام می‌دهند و ما به دنبال این هستیم به اعضای هیئت علمی مشکلی از جامعه رفع کنند.

وی ادامه داد: ۷۰ درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه لازم است نگاهی به خارج از دیوار‌های دانشگاه داشته باشند. اعضای هیئت علمی به عنوان افراد پیشگام وظیفه دارند مشکلات جامعه را رفع کنند.

عریان یادآور شد: اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج در گذشته در حوزه‌های پژوهشی و ارتباط با صنعت فعالیت چندانی نداشتند، ولی الان ۳۰ درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه در این حوزه‌ها فعالیت دارند که به نظر من این برای ما شروعی است و انتظار داریم در آینده نزدیک بیش از ۵۰ درصد از اعضای هیئت ی با جامعه ارتباط داشته باشند.

رئیس دانشگاه تبریز اظهار کرد: بعد از انتشار اسامی یکصد و شصت هزار دانشمند برتر دنیا، دیدیم که ۲ نفر از اساتید و اعضای هیات علمی رشته شیمی و فیزیک این دانشگاه به نام‌های مهراورنگ قایدی و رضا خرداد در میان دانشمندان برتر دنیا جای گرفته اند، که این باعث افتخار است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار