
کد خبر:۸۹۲۲۳۵
گنجی در گفتگو با دانشجو:
تمایلی برای راهاندازی مجدد کارخانه قند یاسوج دیده نمیشود / بسیج دانشجویی کوتاه نمیآید
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج گفت: با وجود اینکه زمان زیادی از صدور حکم دیوان عالی مبنی بر ابطال واگذاری کارخانه قند یاسوج میگذرد، ولی اقدامی برای راهاندازی مجدد این کارخانه صورت نگرفته است.
سیدافضل گنجی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: کارخانه قند یاسوج یکی از قربانیان اجرای نادرست خصوصی سازی در استان کهگیلویه و بویر احمد بود که با حضور و مطالبه گری به هنگام هستههای مطالبه گری بسیج دانشجویی حوزه شهید میثمی دانشگاه یاسوج و مساعدت مدافعان حق طلبی استان، طی شدن روند قانونی منجر به صدور حکم نهایی مبنی بر ابطال معامله واگذاری این کارخانه شد.
بیشتر بخوانید:
- کارخانه قند یاسوج به سرمایهگذار متعهد نیاز دارد
- کارگران کارخانه قند یاسوج در انتظار تعیین مدیری لایق / کام کارخانه شیرین میشود؟
- کارخانه قند یاسوج به خط تولید برگردد / واگذاری کارخانه به مالک اصلی
- حکایت تلخ شیرینترین کارخانه قند کهگیلویه و بویراحمد / پیگیری دانشجویان انقلابی برای مقابله با فساد اقتصادی
- ابطال رای کارخانه قند یاسوج با پیگیریهای دانشجویان انقلابی
- وضعیت اسفبار کارخانه قند یاسوج در فرایندهای نامعلوم اداری قابل تحمل نیست
گنجی مطرح کرد: بعد از صدور این رای قطعی و با توجه به وضعیت بد اقتصادی و کار در کشور و به تبع آن در استان محروم کهگیلویه و بویراحمد انتظار راه اندازی مجدد این کارخانه و اضافه شدن آن به چرخه تولید استان و کشور میرود که این امر مهم مستلزم همکاری نهادهای مرتبط از جمله قوه قضائیه، بانک تجارت، اداره ثبت اسناد و شورای تامین استان است.
این فعال دانشجویی ادامه داد:، آنچه که در این مدت بعد از ابطال واگذاری به چشم میآمد، عدم هماهنگی نهادهای مربوط و عدم عزمی راسخ برای راه اندازی مجدد کارخانه است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: باید توجه داشت که کارخانه قند یاسوج با برخورداری از موقعیت جغرافیایی مناسب و دسترسی به منابع تامین مواد اولیه از جمله مزارع چغندر و نیشکر میتواند در کوتاه مدت به سود دهی مناسب دست یابد؛ لذا شرایط فوق بحرانی حاکم بر کارخانه صرفاً نشات گرفته از خصوصی سازی غلط و سوء مدیریت در این کارخانه است که این واحد صنعتی چند کاربردی را به واحدی بلا استفاده تبدیل کرده است.
گنجی بیان کرد: در حال حاضر نیز بانک تجارت به عنوان سهام دار عمده این کارخانه عهده دار مدیریت آن و موظف به تصمیم گیری برای این واحد تولیدی است.
وی یادآور شد: با توجه به وضعیت فعلی کارخانه، بسیج دانشجویی تقاضا دارد بانک تجارت هر چه سریعتر جهت رسیدن کارخانه به سود دهی مطلوب و پرداخت حقوق عقب افتاده کارگران و سامان دادن به امورات، تجهیزات و اموال این واحد صنعتی اقدام به تشکیل هیئت مدیره متعهد و متخصص در صنف کارخانه قند و شکر و آشنا به ارزش و اهمیت بسزای این مجموعه در اقتصاد و صنعت استان و جنوب غرب کشور کند.
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: با وجود زمان زیادی که از صدور حکم دیوان عالی میگذرد، ولیکن بانک تجارت و دستگاه قضایی واکنشی به اجرای حکم نداشتند و تاخیر در تعیین تکلیف کارخانه قند یاسوج شبهات و گمانه زنیهایی را به وجود آورد. این سردرگمی سبب وارد شدن خسرانهای جبران ناپذیری به کارخانه قند یاسوج شد، به نحوی که متاسفانه شنیده ها حاکی از سرقت رفتن اموال کارخانه است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج گفت: امروز دانشجویان بسیجی و کارگران کارخانه قند خواستار سرعت بخشیدن در تعیین موضع نمایندگان بانک تجارت در قبال نحوه تصمیم گیری برای این مجموعه صنعتی مهم و حیاتی استان هستند.
گنجی در پایان بیان کرد: بسیج دانشجویی حوزه شهید میثمی در مورد این مطالبه عظیم استانی و کشوری کوتاه نمی اید و همچون گذشته با قدرت و بدون انعطاف در مقابل انقلابی نماها و مسئولین فاسد ایستادگی کرده و تا راه اندازی مجدد این کارخانه درکنار کارگران مظلوم و محروم باقی خواهد ماند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.