کد خبر:۸۸۰۴۲۱
پرهیزگار در گفتگو با دانشجو:

کارخانه قند یاسوج به سرمایه‌گذار متعهد نیاز دارد

مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد گفت: راه نجات کارخانه قند یاسوج این است که بانک تجارت مدیریت کارخانه را برعهده بگیرد و یا اینکه استانداری، شورای تامین استان به دنبال سرمایه‌گذار متعهد باشند.

سید مسعود پرهیزگار، مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دولت کارخانه قند یاسوج را بابت بدهی که بانک تجارت داشت به این بانک واگذار کرده بود و بانک تجارت هم کارخانه به شخصی فروخته بود.
 
بیشتر بخوانید:

پرهیزگار در ادامه مطرح کرد: بعد از این واگذاری کارخانه دچار مشکلات مالی شد تعطیلی‌های مکرر کارخانه، باعث شد تا دانشجویان دغدغه‌مند و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد به این موضوع ورود پیدا کنند.

مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: وضعیت کارخانه قند یاسوج و فرایند‌های پیچیده و نامعلومی ادامه داشت تا اینکه دانشجویان انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد پس از ماه‌ها مطالبه گری، جمع آوری اسناد، نشست با کارگران کارخانه قند و کشاورزان، برگزاری نشست‌های کارشناسی متعدد؛ در نامه‌ای به دادستان استان خواستار ورود به پرونده این کارخانه شدند.

وی گفت: در این راستا، بررسی‌های بیشتر دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد منجر به صدور کیفرخواست برای هفت متهم پرونده کارخانه قند یاسوج و همچنین درخواست استرداد این واحد صنعتی به سهامدار سابق (بانک تجارت) شد.

پرهیزگار خاطرنشان کرد: پس از صدور رای نهایی ابطال واگذاری غیرقانونی، کارخانه قند از اختیار سرمایه گذاری قبلی گرفته شد و به مالک اصلی آن بانک تجارت عودت داده شد. هر چند بانک تجارت کارخانه را تحویل نگرفته است.

مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: اگر قرار کارخانه قند به غیر واگذار شود بهتر است به یکی از موسساتی که کار اقتصادی در زمینه قند انجام داده اند واگذار شود.

پرهیزگار در ادامه با اشاره به راهکاری برای راه اندازی مجدد کارخانه قند یاسوج بیان کرد: در گام اول بانک تجارت باید مدیریت کارخانه را برعهده بگیرد که از تخریب  اموال کارخانه جلوگیری شود در گام دوم دولت، استانداری، شورای تامین استان به دنبال سرمایه گذار متعهد باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار