آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۴۵۷۳

انتشار کتاب «رقص مضراب» توسط انتشارات هستان

به تازگی کتاب «رقص مضراب» شاملِ ۲۲ قطعه برای سنتورنوازی معاصر با قلم سیاوش کامکار، مهیار طریحی و مصطفی مومنیان منتشر شده است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «رقص مضراب» شاملِ ۲۲ قطعه برای سنتورنوازی معاصر به قلم سیاوش کامکار، مهیار طریحی و مصطفی مومنیان به‌تازگی توسط انتشارات هستان منتشر و راهی بازار نشر شده است.

نویسندگان کتاب می‌گویند حس زیبای یادگیری و یاددادنِ هم‌زمان، انگیزه اصلی انتشار این کتاب است. از روزی که با افتخار در محضرِ استاد اردوان کامکار شاگردی کردیم و شیوه سنتورنوازی معاصر را آموختیم بیش از یک‌دهه می‌گذرد.

سه مولف کتاب پیش‌رو می‌افزایند: از آن‌زمان تا امروز اشتیاقِ آموزش آن‌چه فرا گرفته‌ایم در وجود ما جای گرفته و آموزش بخشی جدایی ناپذیر از فعالیت‌های حرفه‌ای ما شده ست. پس از گذراندنِ فراز و فرود‌های فراوان و همدلی‌هایی که در دوره‌ی آموزش پدید آمد، همچنین اجرای کنسرت‌های تریو برای سنتور و همکاری در مستر کلاس‌های استاد کامکار، بر آن شدیم تا از آنچه اندوحته بودیم، بهره گیریم و در کنسرت‌های مختلف قطعات یکدیگر را اجرا کنیم و پس از هر اجرا، پیشنهاد‌ها و انتقادات درباره‌ی آن قطعات را با همراهی یکدیگر بررسی کنیم. این کار در فضایی دوستانه از یک‌سو و سخت‌گیری‌ها و نکته‌سنجی‌های استادمان، از سوی دیگر انجام می‌پذیرفت. هم‌زمانی این دو حس و فضا، تجربه‌ای بی‌مانند برای ما رقم زد تا علاوه بر به‌کارگیریِ نقد‌های سازنده و تمیز نهادن بین سره و ناسره، با سلیقه‌ی آهنگ‌سازی یکدیگر بیش‌تر آشنا شویم. حاصلِ آن تجربه‌ی دل‌چسب، که به دست آوردنِ آن به هیچ‌روی آسان نبود – این مجموعه قطعات از سه آهنگ‌ساز به شیوه‌ی سنتورنوازی معاصر است.

نویسندگانِ این اثر تلاش کرده‌اند تا این کتاب برای علاقه‌مندانِ شیوه سنتورنوازی معاصر که تا به‌حال فقط کتاب استاد اردوان کامکار را در اختیار داشته‌اند، به‌عنوانِ یک منبع درنظر گرفته شود و در اشاعه این شیوه قدم بردارند. این‌میان نویسندگان این نکته را لحاظ کرده‌اند که ضرورتی ندارد تا آثار به‌ترتیب اجرا شوند و این‌قطعات بر اساس دشواری در اجرا و نکاتِ تکنیکی‌ای که خاصِ این شیوه است، مرتب نشده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار