آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۴۸۳۳

بیانیه کویت درباره بحران قطر: گفت‌و‌گوی مثمرثمری داشتیم

پس از اظهارات وزیر خارجه قطر درباره بحران این کشور با چهار کشور عربی، وزیر خارجه کویت از گفت‌و‌گویی مثمرثمر درباره پایان بحران کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «احمد الناصر المحمد الصباح» وزیر خارجه کویت، امروز (جمعه) در بیانیه‌ای به بحران قطر با چهار کشور عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه «الجزیره»، وزیر خارجه کویت در این بیانیه به آخرین تحولات منطقه پرداخت و گفت: «در راستای ادامه تلاش‌ها برای آشتی [کشور‌های حاشیه]خلیج [فارس]گفتگو‌های مثمرثمر اخیرا صورت گرفت».

در ادامه این بیانیه آمده است: «تمام طرف‌هایی که در گفت و‌گوی آشتی مشارکت کردند، پافشاری خود برای ثبات [کشور‌های حاشیه]خلیج [فارس]را ابراز داشتند».

وزیر خارجه کویت در بخش پایانی این بیانیه از «جرد کوشنر» مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا که به به‌تازگی به غرب آسیا سفر کرده است، تشکر کرد.

لحظاتی پس از این بیانیه، وزیر خارجه قطر در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر نوشت: «بیانیه کشور کویت، گامی مهم به سوی حل بحران [کشور‌های حاشیه]خلیج [فارس]است».

وزیر خارجه قطر در ادامه همچنین از آمریکا و کویت برای میانجیگری در این مسئله تشکر و قدردانی کرد و گفت: «تأکید می‌کنیم که اولویت ما مصلحت و امنیت مردم خلیج [فارس]و منطقه بوده و خواهد بود».

بیانیه کویت در حالی است که «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر، ظهر امروز ضمن ابراز خوشبینی درباره حل بحران خلیج فارس گفت که همه مشکلات، طی یک روز حل نخواهد شد.

چهار کشور عربستان سعودی، مصر، امارات و بحرین از پنجم ژوئن ۲۰۱۷ روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کردند و ضمن محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور، ۱۳ شرط از جمله کاهش روابط با تهران، تعطیلی شبکه الجزیره و قطع حمایت از اخوان‌المسلمین و حماس را برای از سرگیری این روابط تعیین کردند.

دوحه همواره بر ضرورت حل بحران خلیج فارس از طریق گفتگو و بدون اعمال هیچ گونه پیش شرطی تاکید کرده است مسئله‌ای که کویت و عمان نیز برای پیشبرد آن از طریق میانجی‌گری در این قضیه تلاش کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار