۱۰ نفر از اعضای شورای شهر تهران در کمیسیون ماده ۱۰۰ ابقا شدند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، موضوع انتخاب اعضای شورای شهر جهت عضویت در کمیسیون ماده ۱۰۰ در سال پایانی فعالیت مدیریت شهری امروز در صحن شورای شهر مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و اعضای شورا نظراتشان را در این زمینه مطرح کردند.
محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران درباره این موضوع اظهار داشت: از ابتدای این دوره فعالیت شورا به ازای هر پروانه ساختمانی ۱.۲ پرونده در کمیسیون ماده ۱۰۰ را شاهد بودهایم و این موضوع بدین معنا است که بیش از یکبار به دلیل تخلفات برای هر پروانه پرونده صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس آخرین آمار این عدد به ۷ صدم کاهش یافته است، گفت: در پیشنویس اصلاح قانون ماده ۱۰۰ مطرح شده که این قانون تخلف را به رسمیت شناخته، اما پیشگیری به رسمیت شناخته نشده و این موضوع دردسر ایجاد کرده است.
محمدجواد حقشناس عضو دیگر شورای شهر نیز در این باره گفت: حدود ۴۰ تا ۵۰ پرونده در کمیسیون ماده ۱۰۰ باقی مانده و بلاتکلیف است.
وی گفت: برای کاهش این حجم پرونده بهتر است نسبت شعب نسبت به اعضا و مناطق شهرداری افزایش یابد.
محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران نیز درباره این موضوع گفت: با توجه به محدودیت زمانی سال آخر، بهتر است اعضای پیشین عضویتشان را در کمیسیون ماده ۱۰۰ تمدید کنیم.
وی گفت: براساس قانون هر ساله باید نمایندگان شورا در کمیسیون ماده ۱۰۰ انتخاب شوند و این بار هیچ کاندیدای جدیدی نداریم، بر همین اساس ابقای ۱۰ عضو فعلی مدنظر است.
حجت نظری عضو دیگر شورای شهر نیز درباره این مسأله گفت: در شعب کمیسیون ماده ۱۰۰ سیستم اجرایی شهرداری فشارهایی را به شعب وارد میکنند و اکنون این سوال مطرح است که ما به عنوان عضو شورای شهر چه اقدامی باید انجام دهیم.
علی اعطا عضو دیگر شورای شهر تهران گفت: سال قبل نمیخواستم در انتخابات شعب کمیسیون ماده ۱۰۰ کاندید شوم چرا که با مشکلاتی مواجه شدیم، حتی بازرسی شهرداری در برخی سطوح زیرمجموعه کارشناسان ماده ۱۰۰ را میبرد و سینجیم میکند و به طور مثال میگوید فلانی نظرش چه بوده. البته من این مسئله را به رئیس بازرسی مطرح کردم.
سرانجام اعضای شورای شهر تهران ۱۰ عضو شورا که در شعب کمیسیون ماده ۱۰۰ حضور داشتند در سمت خود ابقا کردند.
آرش میلانی، محمد علیخانی، مجید فراهانی، افشین حبیبزاده، زهرا نژادبهرام، صدراعظم نوری، الهام فخاری، محمد سالاری، حسن خلیلآبادی و علی اعطا از جمله کسانی هستند که در سمت خود به عنوان اعضای کمیسیون ماده ۱۰۰ ابقا شدند.