بيانات آيت الله خامنه‌اي براي مردم پاكستان فوق‌العاده اميدبخش بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۵۵
سفير پاكستان در تهران:

بيانات آيت الله خامنه‌اي براي مردم پاكستان فوق‌العاده اميدبخش بود

سفير پاكستان در ايران با اشاره به خطبه‌هاي نماز عيد سعيد فطر رهبر معظم انقلاب اسلامي گفت: انعكاس اين بيانات در دنياي اسلام، براي عموم مردم كشور پاكستان فوق‌العاده اميدبخش بود.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو» محمدبخش عباسي، سفير پاكستان در جمهوري اسلامي ايران در گفتگو با پايگاه حفظ و نشر اثار حضرت آيت الله خامنه‌اي، تأكيد كرد: مردم پاكستان، خصوصاً شيعيان اين كشور، غير از ارادت سياسي سياست‌مداران و مسئولان پاكستان به آيت‌الله خامنه‌اي، علاقه‌ ويژه و منحصر به فردي به ايشان دارند و ديدگاه‌هاي ايشان در خصوص موارد متعدد، براي مردم پاكستان از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.

محمدبخش عباسي خاطرنشان كرد: رهبر انقلاب در خطبه‌هاي نماز عيد فطر از جامعه‌ اسلامي درخواست كردند كه به وظيفه‌ خود در خصوص مردم مسلمان پاكستان عمل كنند. اينكه در بحبوحه‌ شرايط و اوضاع كنوني جهان، مشكلات بخش عظيمي از مردم اين كشور را فراموش نكنند، براي ما مردم پاكستان يك حمايت بزرگ معنوي محسوب مي‌شود.

وي تصريح كرد: سخنان ايشان در نماز عيد فطر نشان از اين بود كه از مسائل كنوني پاكستان كاملاً با خبر هستند و مسائل مربوط به آن و مشكلات مردم و اوضاع سياسي اين كشور را به‌طور جدي دنبال مي‌كنند.

سفير پاكستان در ادامه به موضوع دخالت هاي آمريكا در اين كشور اشاره كرد و گفت: مردم و مسئولان پاكستان با حضور نظاميان آمريكا در كشورشان موافق نيستند. هشدار رهبر انقلاب در اين خصوص، مسئله‌اي جدي است كه مردم پاكستان نيز به آن معتقد هستند.

وي اظهار داشت: آيت‌الله خامنه‌اي در بيانات خود كه از عمق وجودشان گفته مي‌شد، از مردم و سياست‌مداران پاكستان حمايت كردند و اين نشان توجه ايشان به مردم سرتاسر جهان اسلام است و اين بيانات تشكر قلبي مردم كشور من را در بر داشت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار