نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: قرار شد این افراد شناسایی شوند و به آنها در قالب کمکهایی مثل بیمه بیکاری و یا کمکهای بلاعوض یا وام ۴ درصد و هر نوع کمکی که منابع مان اجازه میدهد، انجام شود.
ولی اسماعیلی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد توجه به افرادی که در ایپدمی کرونا در معیشت دچار آسیب شدهاند، بیان کرد: دولت در حال حاضر به افرادی که کارگران فصلی هستند و یا بیمه بوده اند و یا افراد شناسایی شده وام ضروری میدهد و یا کمک معیشتی کرده است یعنی طرف بیکار شده است و برای بیمه بیکاری اقدام میکند و بیمه دریافت میکند.
وی ادامه داد: اما برای کسانی که شناسایی نشده اند یعنی افرادی که اصلاً بیمه نیستند یا کارگران فصلی و ساختمانی هستند، اقدامی انجام نشده است. با توجه به این مسئله کمیسیون اجتماعی برای حل مشکل این افراد ورود پیدا کرد و در این زمینه بررسیهای میدانیای را داشت.
نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تعداد این افراد بالای چند میلیون نفر است یعنی کسانی که دست شان به جایی بند نیست و نمیتوانند بیمه بیکاری بگیرند. ما در جلساتی با آقای سالاری و وزیر کار خواستار اینکه این افراد تحت پوشش حمایتهای بیمهای و همچنین معیشتی و وام و تحصیلات قرار گیرند، شدیم.
اسماعیلی اضافه کرد: قرار شد در ابتدا طرحی از سوی نمایندگان ارائه شود اما وزیر رفاه و رئیس سازمان تامین اجتماعی نظرشان این بود که خود این کار را انجام دهند و نیازی به ارائه طرح نیست یعنی در این رابطه مصوبه دولت کفایت میکند.
وی تصریح کرد: قرار شد این افراد شناسایی شوند و به آنها در قالب کمکهایی مثل بیمه بیکاری و یا کمکهای بلاعوض یا وام ۴ درصد و هر نوع کمکی که منابع مان اجازه میدهد، انجام شود.
نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما در ابتدا قصد داشتیم دولت نسبت به تشکیل صندوقی در این رابطه اقدام کند، اما با توضیحاتی که وزیر کار و رییس سازمان تامین اجتماعی دادند و اینکه سامانهای در این وزارتخانه برای ساماندهی افراد تشکیل شده است لذا بحث صندوق منتفی شد و قرار شد دولت در قالب همین سامانه افراد را شناسایی و نسبت به کمکهای لازم به آنها اقدام کند و نتیجه را به مجلس ارائه دهد.