گروه Sharif ICT با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و معاونت علمی و فناوری نخستین نمایشگاه مجازی «ایران ایتکس»، نمایشگاهی در حوزه فناوری اطلاعات را بهمن ماه امسال برگزار میکند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، گروه Sharif ICT ارائه دهنده راهکارهای برگزاری رویدادهای مجازی در کشور با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و معاونت علمی ریاست جمهوری در حال برگزاری نمایشگاه مجازی «ایران ایتکس»، نخستین نمایشگاه مجازی در حوزه فناوری اطلاعات در بهمن ماه سال جاری است.
نمایشگاه ایران ایتکس نخستین نمایشگاه مجازی در حوزه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات است که با شبیه سازی سه بعدی فضاهای مختلف، امکان ارائه محصولات و خدمات بر بستر فضای مجازی را برای شرکت ها، سازمانها فراهم میکند. همچنین نمایشگاه ایران ایتکس در حوزه شناسایی افراد و استارتاپهای توانمند در حوزه ICT و برقراری ارتباط آنها با مجموعههای فعال در حوزه مذکور فعالیت میکند.
لازم به ذکر است امکان ارائه فرصتهای شغلی برای کارفرمایان و ارسال رزومه کاری و استخدام در شرکتهای بزرگ برای بازدیدکنندگان فراهم شده است. در این نمایشگاه محصولات و خدمات مختلف شرکتها به راحتی و با کمترین هزینه و زمان به علاقمندان در کشور عرضه میگردد و فرصتی خوبی برای تبادل نظرات و پیشنهادات برای شرکت کنندگان ایجاد میشود.
علاوه بر این در حاشیه این نمایشگاه، کارگاههای آموزشی مختلف، جشنواره فناوری اطلاعات و مسابقات استعدادیابی استارتاپها به صورت مجازی برگزار میشود. نمایشگاه ایران ایتکس (Iran ITEX) شامل بخشهای زیر است:
فضای اصلی نمایشگاه مجازی: فضای اصلی نمایشگاه مجازی محلی است که غرفههای نمایشگاه در آن قرار خواهند گرفت. غرفهها به صورت یک دفتر کار مجازی در ابعاد مختلف به صورت سه بعدی شبیه سازی میشوند و امکانات مختلفی را در اختیار صاحب غرفه قرار میدهد که در زیر به آن اشاره شده است. همچنین در صورت در خواست شرکتها امکان شبیه سازی فضای داخلی شرکت مورد نظر به صورت تور مجازی وجود دارد. - عرضه محصولات و خدمات به صورت نامحدود همراه با توضیحات کامل (کاتالوگ و فیلم آموزشی) - برقراری ارتباط صوتی و تصویری با مخاطبان به صورت آنلاین - برگزاری جلسات خصوصی به صورت آنلاین - ارائه فرصتهای شغلی و دریافت رزومه - برگزاری کارگاههای آموزشی کوتاه مدت به صورت مجازی - برگزاری مسابقه، بازی و سرگرمی
سالن کارگاههای آموزشی نمایشگاه ایران ایتکس برگزاری کارگاههای آموزشی در حاشیه نمایشگاه امری اجتناب ناپذیر است. اکثر شرکت کنندگان در نمایشگاهها علاوه بر مشاهده محصولات و خدمات شرکت ها، تمایل به یادگیری و آموزش مطالب مرتبط با نمایشگاه را دارند؛ لذا در این بخش از نمایشگاه مجازی، شرکتهای حاضر در نمایشگاه میتوانند با هماهنگی تیم برگزارکننده کارگاههای آموزشی را به صورت آنلاین و با حضور عموم شرکت کنندگان برگزار کنند.
در این خصوص فضایی به عنوان سالن کارگاهها در فضای اصلی نمایشگاه در نظر گرفته خواهد شد و افراد علاقهمند به حضور در این کارگاهها با یک کلیک میتوانند وارد کارگاه شده و به صورت زنده از مطالب ارائه شده استفاده کنند. این کارگاهها در لیست اصلی برنامههای نمایشگاه قرار خواهد گرفت و اطلاع رسانی عمومی خواهد شد.
رویدادهای جانبی نمایشگاه مجازی ایران ایتکس هشتمین جشنواره فناوری اطلاعات کشور (ITWeekend ۸ ) جشنواره فناوری اطلاعات کشور ITWeekend یکی از رویدادهای با سابقه و با کیفیتی است که از سال ۱۳۹۵ تا کنون هفت دوره آن به صورت فیزیکی و با حضور سخنرانان بزرگی در حوزه فناوری اطلاعات برگزار شده است. با توجه به شرایط بیماری کرونا، امکان برگزاری دوره هشتم این رویداد به صورت حضوری وجود نداشته و در نتیجه جشنواره فناوری اطلاعات کشور به صورت مجازی و در کنار نمایشگاه مجازی ایران ایتکس برگزار خواهد شد.
جشنواره فناوری اطلاعات به صورت کلی رویدادی است که در آن افراد سرشناس در حوزه فناوری اطلاعات، تجربیات خود را در قالب سخنرانیهای کوتاه با مخاطبان به اشتراک میگذارند. از اهداف اصلی رویداد میتوان به ایجاد محیطی برای گردهمایی، گفتگو و هم افزایی نوآوران، نخبگان، صاحبان ایده و علاقهمندان به رویکردها و نگرشهای نو در سطحی فراتر از مرزهای جغرافیایی و همچنین شناسایی آنها برای سرمایه گذاری مادی و حتی معنوی توسط حوزههای مختلف جهت پیشبرد اهداف کشور اشاره کرد. IT Weekend میکوشد تا با انتشار تجربیات ارزنده در حوزه فناوری اطلاعات تلاشی برای پیشرفت کشور در این حوزه را ارائه دهد.
این رویداد در بین تمامی رویدادهای مشابه با توجه به شایستگی و کیفیت بالای مخاطبین، نوع برگزاری، تجربه کادر برگزاری آن، سخنرانان برجسته و معتبر، موجب ارتقای سطح رضایت مخاطبین و کیفیت همایش گردیده است.
مسابقه استعدادیابی استارتاپها (Startup Talent)
مسابقه استعدادیابی استارتاپها یکی از برنامههای جانبی نمایشگاه مجازی ایران ایتکس میباشد که در طول برگزاری نمایشگاه ایران ایتکس، طی دو روز برگزار میگردد. در این مسابقات، استارتاپهای فعال در حوزه ICT در مرحله اول یک پروپوزال مختصر از محصول یا خدمت خود را برای دبیرخانه مسابقات ارسال میکنند. سپس کمیته داوری استارتاپ تلنت به بررسی طرح ارسالی میپردازد؛ در صورتی که طرح ارسال شده فاکتورهای لازم را داشته باشد مورد پذیرش تیم داوری قرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است تیم داوری رویداد استارتاپ تلنت متشکل از سرمایه گذاران و افراد سرشناس حوزه ICT میباشند و به زودی در همین صفحه معرفی خواهند شد. در صورتی که پروپوزال مورد پذیرش تیم داوری قرار بگیرد، استارتاپ مورد نظر امکان حضور در مسابقه را دریافت خواهند کرد و امکانات زیر را دریافت میکند: - دریافت غرفه در نمایشگاه ایران ایتکس با ۵۰ درصد تخفیف - امکان حضور در مسابقات استارتاپ تلنت و دریافت جوایز نقدی و غیر نقدی متعدد - نحوه برگزاری استارتاپ تلنت
نحوه برگزاری مسابقه استعداد یابی استارتاپها بدین صورت است که هر یک از استارتاپهای مورد تایید تیم داوری طبق برنامه زمان بندی که اعلام خواهد شد، حدود ۱۰ دقیقه فرصت دارد تا محصولات و خدمات خود را به تیم سرمایه گذاری و داوری رویداد ارائه کنند. در نهایت استارتاپهای برتر جوایز نقدی و غیر نقدی متعددی دریافت کرده و همچنین میتوانند سرمایه لازم جهت توسعه کسب و کارشان را دریافت کنند.