«قرنطینه» پرستاران بخش کرونا را غافلگیر کرد
فلش مآب «قرنطینه» به مناسبت یلدا با هدف قدردانی از مدافعان سلامت و کادر درمان مقابل بیمارستان امام خمینی (ره) اجرا و تقدیم پرستاران شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با فرا رسیدن ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار فلش مابی توسط مرکز موسیقی مأوا در آستانه شب یلدا تقدیم پرستاران و کادردرمانی بیمارستانها شد.
در این اجرا حسین حقیقی خواننده، مهران علوی کارگردان، طاها چوگان باز تهیه کننده و موسسه باریتون به عنوان مجری طرح گروه اجرایی نماهنگ را تشکیل میدهند.
در این اجرا حسین حقیقی خواننده، مهران علوی کارگردان، طاها چوگان باز تهیه کننده و موسسه باریتون به عنوان مجری طرح گروه اجرایی نماهنگ را تشکیل میدهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.