کد خبر:۹۰۰۲۰۵
۵ دفتر انجمن اسلامی دانشجویان:

آقای روحانی؛ با تغییر رویه‌های غلط در دولت نسبت به حل مشکلات اهتمام ورزید / دعوت از رئیس جمهور برای پاسخگویی در جمع دانشجویان

۵ دفتر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های کشور طی نامه از رئیس جمهور خواستند تا با تغییر رویه‌های غلط در دولت نسبت به حل مشکلات مردم اهتمام بورزد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۵ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های کشور طی نامه از رئیس جمهور خواستند تا با تغییر رویه‌های غلط در دولت نسبت به حل مشکلات مردم اهتمام بورزد.
 
متن این نامه به شرح زیر است:
زمامدار نباید خود را از مردم دور نگه دارد، زیرا که اختفای زمامدار از مردم جامعه موجب نوعی کم اطلاعی از امور می‌شود. نهج البلاغه

جناب حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس محترم قوه مجریه
سلام علیکم؛
هفته گذشته پس از مدت‌ها شاهد حضور شما در میان جمع محدودی از اصحاب رسانه بودیم. جنابعالی در ابتدای این نشست از تحقق وعده‌های دولت در این ۷ سال صحبت کردید و دستاورد‌هایی نظیر احقاق حقوق مردم، تعامل سازنده با جهان و... را برای دولت برشمردید. این در حالی است که مروری بر صحبت‌های شما در کارزار انتخاباتی نشان می‌دهد که وعده هایتان آنچنان که باید عملی نشده اند. رونق اقتصادی، احیای ارزش پول ملی، تعامل سازنده با جهان و ثبات بازار ارز و وعده‌های رنگارنگ دیگری که گاهاً در تقابل با جناح مقابل تان در فضای تبلیغاتی بیان می‌کردید نه تنها محقق نشده‌اند بلکه در بسیاری از موارد شاهد روند معکوس دولت در این زمینه بودیم؛ هر چند وعده داده بودید که ما به عقب برنمیگردیم.

جناب رئیس جمهور؛
شما در جلسه اخیر در جمع خبرنگاران در دفاع از عملکرد ۷ ساله تان در دولت به نمره قبولی مردم به دولت استناد کرده اید این نوع ارزیابی شما تعجب برانگیز و البته مسبوق به سابقه است؛ پیشتر نیز در پاسخ به نقدی در خصوص مطلع نبودن دولت از درد مردم به نظرسنجی از روی چهره از داخل اتومبیل تان اشاره کردید؛ اما علیرغم گفته جنابعالی نظر مردم و تصورات شما بسیار متفاوت است. مردم از وضعیت نابسامان بازار، کاهش قدرت خرید و سفره‌های خالی شان می‌گویند؛ اما شما گویا چیز دیگری می‌شنوید که نمره قبولی به عملکردتان می‌دهد؛ البته تعجبی ندارد شما اغلب فقط آنچنان را که می‌خواهید می‌شنوید و می‌بینید. کاش در جمع مردم حضور پیدا می‌کرد تا شاید بازخورد‌های واقعی جامعه نسبت به عملکرد تان می‌بودید.

جناب آقای روحانی.
همانطور که مستحضرید مقام معظم رهبری از ابتدای شهریور ماه سال جاری در دیدار با اعضای هیئت دولت توصیه‌هایی در خصوص سال آخر دولت داشتند و از آن به سه فرصت ۱۰۰ روزه برای عمل به وعده‌ها و خدمت به مردم تعبیر کردند. ایشان به صراحت بر پیگیری مواردی همچون ارتباط مستقیم و موثر با مردم، حل مشکل مسکن، اصلاح نظام بودجه ریزی کشور و نگاه درون زا و مستقل از تحولات خارجی برای حل مشکلات اقتصادی کشور تاکید کردند. این در حالیست که نگاهی به اقدامات شما در این مدت حاکی از آن است که برخلاف توصیه‌های موکد مقام معظم رهبری همچنان نظاره گر تحولات واشنگتن دی سی برای سال آخر دولت هستید.

آقای روحانی؛
از آنجایی که شما در سخنرانی‌های انتخاباتی تان از برنامه کوتاه مدت مشکلات مردم صحبت کرده بودید حتی با احتساب گفته خودتان هم فرصت باقیمانده از دولت دوازدهم زمان کمی برای گام برداشتن در مسیر حل مشکلات کشور نیست. ما از شما مطالبه داریم تا فرصت باقیمانده مغتنم با تغییر رویه‌های غلط در دولت نسبت به حل مشکلات مردم اهتمام ورزید.

یکی از همین رویه‌های غلط عدم ارتباط گیری با اقشار مختلف مردم و امتناع از شنیدن نقد هایشان است هر چند مدتی است که به بهانه رعایت پروتکل‌ها حتی در میان نمایندگان مردم حاضر نشده اید. در این میان دیدار با قشر دانشجو به جهت آنکه برخاسته از توده مردم هستند و دیدی نخبگانی نسبت به مسائل جامعه دارند می‌توانست تا حدی این خلا ارتباطی شما با مردم را پر کند؛ اما علی رغم اهمیت این مسئله امسال شاهد بودیم که جنابعالی بی‌توجهی به قشر دانشجو را به حد اعلاء رساندید و حتی در روز دانشجو در میان دانشجویان حاضر نشدید.

حال که ۲۰۰ روز از دولت تحت اختیار شما باقی مانده است انجمن اسلامی امیرکبیر به همراه تعدادی از انجمن‌های عضو دفتر تحکیم وحدت از شما جهت حضور در جمع دانشجویان دعوت به عمل می‌آورد باشد که درد مردم و مطالبات و پیشنهادات نخبگان جامعه را برای از زبان خود ایشان بشنوید تا مبادا دچار غفلت و ناآگاهی از امور مردم گردید؛ و سلام علیکم و رحمة الله و برکاته
تشکل‌های امضا کننده:
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی
انجمن اسلامی دانشجویان حکمت دانشگاه علامه طباطبایی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار