مقتدایی در گفتگو با دانشجو:
شورای عالی جوانان و نوجوانان باید تشکیل شود/ روحانی به سلطانیفر دستور داده است
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت:شورای عالی جوانان باید تبدیل به شورای عالی جوانان و نوجوانان شود و یا یک شورایی مختص این قشر راه اندازی شود.
عباس متقدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: نوجوانان سالهاست مورد توجه لازم قرار نگرفته اند و متولیان امر نیز آنطور که باید و شاید در این خصوص اقدامی را در دستور کار قرار نداده اند.
وی ادامه داد: از مجلس نهم فراکسیون کودک و نوجوان را پیگیر بودیم و مرتبا با این قشر و فعالان این حوزه جلسه داشتیم. مطالبات مختلف و مهمی مطرح است که باید رفع آن در دستور کار قرار گیرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: الان نوجوانان متولی مشخصی ندارند و مرکز واحد تصمیم گیری و برنامه ریزی برای آنان نیز وجود ندارد. در همین خصوص هفته گذشته با رئیس جمهور مکاتبهای را انجام دادم و دلایل داشتن نگاه ویژه به نوجوانان را مطرح کردم و خواستار پرداختن به نوجوانان در جلسات شورای عالی جوانان شدم. شورای عالی جوانان باید تبدیل به شورای عالی جوانان و نوجوانان شود و یا یک شورایی مختص این قشر راه اندازی شود.
مقتدایی تصریح کرد: با توجه به اینکه وزیر ورزش و جوانان، دبیر جلسات شورای عالی جوانان است، آقای رئیس جمهور بعد از مطالعه نامه، دستور بررسی و اقدام برای آقای سلطانی فر صادر کردند و مصرانه این مورد را پیگیر هستیم که اتفاق بیفتد.
وی بیان کرد: از وزیر ورزش هم میخواهیم در اسرع وقت این مورد را پیگیری و عملیاتی کند. از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در همین خصوص خواستار اقدام شدم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: مقام معظم رهبری همواره در خصوص قشر نوجوان دغدغه داشته اند و اهمیت این قشر را متذکر شده اند. در هفتههای گذشته بیانیهای را در خصوص نوجوانان منتشر کردیم و امروز هم این نامه منتشر شد تا نوجوانان عزیز بدانند که مجلس یازدهم در خصوص این قشر اهمیت و توجه لازم را دارد و تا حصول نتیجه موارد را پیگیری خواهد کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.