آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۳۴۴۶

رییس قوه قضاییه در بدو ورود به کرمانشاه: ۲۳ نفر مدت‌ها قبل از سفر مشکلات کرمانشاه را احصا کرده‌اند

آیت‌الله ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه گفت: مدت‌ها قبل از سفر ۲۳ نفر از همکاران برای احصای مشکلات به کرمانشاه سفر کرده بودند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله ابراهیم رئیسی در بدو ورود به کرمانشاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توفیقی است که خداوند مرحمت کرد که در سلسله سفرهای استانی امروز در استان کرمانشاه باشیم و از این جهت که نمی‌توانیم در خدمت همه مردم باشیم و نشست‌های مردمی و با همه مدیران و همکاران داشته باشیم تأسف داریم که باید شرایط بهداشتی را رعایت کنیم اما به میزانی که امکان داشته باشد جلساتی را خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: قبل از این سفر 23 نفر از همکاران را به کرمانشاه اعزام کردیم که در نقاط مختلف استان مسائل قضایی و مشکلات اداری و مربوط به سازمان‌ها را بررسی کنند و نشست‌هایی با مدیران مختلف داشته باشند و گزارش‌های آن‌ها را دریافت کردیم.

رئیسی گفت: امروز یک نشستی با مدیران استان از جمله استاندار و نماینده ولی‌فقیه در استان و همکاران قضایی خواهیم داشت و از نظرات آن‌ها مطلع خواهیم شد و نکاتی را خدمت آن‌ها خواهیم گفت.

وی افزود: نشستی با برخی از فرهیختگان و نمایندگان مردم در مجلس خواهیم داشت و در نهایت مجموعه بررسی‌ها و تحقیقات میدانی همکاران و نتیجه نشست‌ها را در جلسه شورای عالی قوه قضاییه در پایان سفر بررسی‌ خواهیم کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه برخی از مسائل را می‌توان در استان تصمیم‌گیری کرد و برخی نیز در مرکز دنبال خواهد شد گفت: دیداری با خانواده معظم شهیدان و جانبازان عزیز خواهیم داشت که باید مراتب تعظیم و تکریم را نسبت به این خانواده‌ها به ویژه در این استان به جا آورم.

وی با بیان این که استان کرمانشاه هم در آغاز جنگ و هم در پایان نقش‌آفرینی جدی داشت عنوان کرد: مردان غیور و زنان با همت این استان در مقابل دشمنان، بعثی‌ها و منافقان ایستادگی کردند.

رئیسی افزود: این استان هم در هشت سال دفاع مقدس خوش درخشید و هم در عرصه‌های مختلف خوب امتحان پس داد و باید به همه مردم استان به ویژه خانواده محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران عرض سلام، ادب و احترام داشته باشم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار