آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۵۴۴۴
شاهی در گفتگو با دانشجو:

رویداد حل مساله اوج با هدف شناسایی و ارائه راهکار برای مشکلات استان اردبیل برنامه‌ریزی شده است

مسئول رویداد حل مساله اوج بسیج دانشجویی اردبیل گفت: این رویداد با هدف ورود تخصصی دانشجویان بسیجی به عرصه حل مسائل ملی و استان برنامه ریزی شده است.

روح الله شاهی، مسئول رویداد حل مساله اوج که به همت بسیج دانشجویی اردبیل در حال برگزاری است، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو به تشریح ابعاد مختلف این رویداد دانشجویی پرداخت و هدف از برگزاری آن را ورود تخصصی دانشجویان بسیجی استان اردبیل به عرصه حل مسائل ملی و استانی عنوان کرد.

شاهی با بیان اینکه رویکرد جدید بسیج دانشجویی ایجاد هسته‌های مساله محور و نقش آفرینی تخصصی در زمینه چالش‌های اساسی نظام است، افزود: در این رویداد تلاش می‌کنیم حل مسائل به صورت علمی صورت گیرد و از شناسایی مسائل تا ارائه ایده و راهکار برای حل آن‌ها به صورت نظام‌مند و علمی انجام شود.

دبیر اعتلای بسیج دانشجویی استان اردبیل ادامه داد: در این رویداد به دنبال ایجاد کنشگری فعال و خلاق دانشجویان برای حل مسائل ملی و استانی هستیم و می‌خواهیم فرهنگ مساله محوری را ترویج کنیم. همچنین به تشویق دانشجویان برای نقش آفرینی در عرصه چالش‌های اساسی نظام می‌پردازیم و بین دانشگاه‌های استان و دانشگاه‌های کشور شبکه سازی در راستای اثربخشی بیشتر را آغاز خواهیم کرد.

وی بیان کرد: در این رویداد دانشجویان به مسائلی مانند کشاورزی و آب استان، ظرفیت‌های استانی در حوزه فنی و مهندسی و راهکار‌های افزایش فرصت‌های شغلی، فرصت‌های صنعت گردشگری استان و چگونگی بهره برداری از آن، راه‌های مواصلاتی استان و راهکار‌های رفع مسائل این حوزه می‌پردازند و راه حل‌هایی برای این مسائل تبیین می‌کنند.

به گفته شاهی هسته‌های علاقه‌مند به شرکت در این رویداد می‌توانند در هر یک از این حوزه‌ها ورود کرده و به ارائه راهکار عملیاتی بپردازند. این راهکار‌ها باید به صورت مقاله علمی-پژوهشی، ایده و راهکار عملیاتی به دبیرخانه رویداد ارسال شود.

وی افزود: این رویداد از ۲۵ دی آغاز شده و آخرین مهلت ارسال مساله انتخابی از سوی هسته‌های مساله محور استان تا ۱۰ اسفندماه تعیین شده است. دانشجویان می‌توانند مقالات و راهکار‌های حل مساله را تا ۳۰ اردیبهشت سال آینده به دبیرخانه رویداد ارسال کنند. داوری این آثار از ۱ تا ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ صورت می‌گیرد و اختتامیه آن در ۱۵ خرداد برگزار می‌شود.

مسئول رویداد حل مساله اوج خاطرنشان کرد: به هسته‌های مساله محور برتر تندیس جشنواره، لوح تقدیر و مبلغ ۱۵ تا ۵ میلیون ریال اهدا می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار