به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحشمت اله حیات الغیب در جلسهای که با حضور هشت نفر از زندانیان تازه آزاد شده برگزار شد، گفت: بر اساس تأکیدات ریاست محترم سازمان، مقرر شده هر ماه هشت نفر زندانی نیازمند در هر استان به نیت امام مهربانیها حضرت رضا (ع) آزاد شوند، ولی خوشبختانه نیکوکاران استان تهران هر دو هفته، هشت نفر زندانی واجد شرایط را با همین نیت آزاد میکنند.
مدیر کل زندانهای استان تهران ادامه داد: بحمدالله از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد ۴۳۹ نفر زندانی نیازمند که حبس آنان پایان یافته، ولی به دلیل عجز از ردّمال یا خسارت شاکی در زندان مانده بودند، از محل کمکهای واریزی خیرین و نیکوکاران به حساب مرکز مراقبت بعد از خروج به مبلغ ۷۶ میلیارد ریال آزاد شده، نزد خانواده خود بازگشتند.
وی تأکید کرد: آنچه بعد از این بایستی سرلوحه زندگیتان باشد این است که از اشتباهات گذشته درس گرفته، با کمک مرکز مراقبت بعد از خروج، زندگی آبرومندانهای برای خود و خانواده فراهم نمایید و بیش از همه با توسل به ائمه و نیز الگوگیری از امام رضا (ع)، از آنچه میتواند باعث لغزش دوباره شود، دوری نمایید.
حیات الغیب همچنین تصریح نمود: مرکز امور خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندانیان استان تهران، اقدامات متعددی مانند آموزش و مشاوره زندانیان، معرفی به بانکها جهت اعطای وام خوداشتغالی با سود بسیار کم، تأمین ودیعه مسکن یا کمک به پرداخت اجاره بهای منزل، کمک به تأمین جهیزیه و یا هزینههای تحصیلی و یا معیشت انجام میدهد و در این زمینه، نیکوکاران سهم عمدهای دارند.
مدیر کل زندانهای استان تهران با سپاس از یاری نیکوکاران و عاشقان راه ولایت و امامت که در روزهای مبارزه با کرونا و محدودیت زیارت امام هشتم، بدینگونه ارادت خود را به آستان آن امام رئوف ابراز میکنند، گفت: کمک به آزادی زندانیان نیازمند علاوه بر اینکه اجر و پاداش فراوانی نزد خداوند متعال دارد، اقدامات اصلاحی و تربیتی نیز در زندانها ارتقاء یافته، سبب کاهش بسیاری از صدمات و آسیبهای اجتماعی جامعه میشود.
بنا به این خبر، در جلسه فوق، دکتر علی اسمعیلی معاون سلامت، اصلاح و تربیت و نیز باقی پور رئیس مرکز مراقبت بعد از خروج نیز حضور داشتند که گزارش فعالیت این مرکز ارائه شده، در پایان زندانیان آزاد شده، با سبد هدیه معیشتی بدرقه گردیدند.