آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۶۷۹۸
یک عضو هیات انتخاب جشنواره فجر عنوان کرد؛

نه «قاتل و وحشی» را دیده‌ایم نه «شیشلیک» را / طبق جدول اعلامی در روزهای آینده این دو فیلم را خواهیم دید

ساداتیان در خصوص حواشی بوجود امده پیرامون دو فیلم قاتل و وحشی و شیشلیک هم گفت: این دو فیلم را هنوز ندیده ایم، ولی طبق جدول نمایش که به ما اعلام کرده اند ظرف چند روز آینده این دو فیلم را خواهیم دید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سینمادیلی سید جمال ساداتیان عضو هیات داوری جشنواره فیلم فجر در گفتگو با امیرعباس صباغ در برنامه این هفته سینما معیار در خصوص آثار به نمایش تا امروز گفت: از میان پنجاه و خرده‌ای فیلم که متقاضی حضور در جشنواره بودند، ۱۰ تا ۱۲ فیلم خوب و قابل اعتنا داریم که چندتای آن‌ها آثار شاخصی هستند و جای امیدواری ست که باید به همه افرادی که در این سال با وجود همه مشکلات و محدودیت‌ها فیلم ساختند خسته نباشید گفت.

وی همچنین در خصوص نحوه نمایش فیلم‌ها و اعلام نام اسامی فهرست نهایی اعلام کرد فیلم‌ها را هیات داوران همه با هم می‌بینند و قرار است در سه مرحله برگزیدگان را اعلام کنیم، که در مرحله اول اوایل هفته بعد اسامی فیلم‌هایی که شرایط حضور در جشتواره را دارند، اعلام می‌کنیم و در مرحله دوم اسامی نامزد‌ها را در بخش‌های مختلف و در مرحله سوم و جمع بندی اسامی برگزیدگان نهایی اعلام می‌شود.

ساداتیان در خصوص حواشی بوجود امده پیرامون دو فیلم قاتل و وحشی و شیشلیک هم گفت: این دو فیلم را هنوز ندیده ایم، ولی طبق جدول نمایش که به ما اعلام کرده اند ظرف چند روز آینده این دو فیلم را خواهیم دید.

در بخش دیگری از برنامه مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی نیز گفت: روز دوشنبه فهرست نهایی آثار نامزد دریافت جایزه بدون اعلام رشته اعلام می‌شود و برگزیدگان نهایی نیز در روز‌های پایانی جشنواره در جلسه جمع بندی هیات داوران اعلام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار