آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۷۱۸۱

تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق کاملاً در دسترس است

تجارت ۲۰ میلیارد دلاری میان ایران و عراق، کاملاً امکانپذیر است.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این خبر را روزنامه آرمان از قول عضو هیئت‌مدیره اتاق بازرگانی ایران و عراق منتشر کرد و افزود: واقعیت امر این است که ظرفیت تجارت ۲۰ میلیارد دلاری در روابط ایران و عراق وجود دارد. به خصوص با توجه به اینکه ما تصمیم گرفتیم از محل منابع مختلف، همچون گاز و برق، بتوانیم آن‌ها را به عراق بفروشیم و تجار عراقی با خرید آنها، کالا به ایران تحویل دهند و این واردات و صادرات می‌تواند برای ما بسیار مفید باشد. این در حالی است که ما ظرفیت ۱۰ میلیارد دلاری داریم و رسیدن به ۲۰ میلیارد دلار بسیار ناچیز است و دور از دسترس نیست و امکان‌پذیر خواهد بود. به نظر می‌آید ما به آن خواهیم رسید، گرچه این مهم الزامات و ابزاری را نیاز دارد.

به واقع تحریم‌ها مسئله تازه‌ای نیست و در روابط ما با خیلی از کشور‌ها این یک معضل اساسی به شمار می‌رود. به عبارت دقیق‌تر در گذشته هم تحریم بودیم و عراق هم از این قاعده مستثنی نیست و می‌توان با یک برنامه‌ریزی مشخص به نفع اقتصاد کشور گام برداشت. افزون بر این ما در بسیاری از کالا‌ها مشکل نداریم و می‌توانیم با عراق مبادلات تجاری داشته باشیم.

در حال حاضر بحث واردات کالا‌های کشاورزی از عراق مطرح شده است. به‌عنوان مثال این کشور «جو» مازاد دارد و موضوع تبادلات کالا‌های کشاورزی به طور دقیق بحث واردات را شامل می‌شود. به هرجهت ما برخی اقلام غذایی وارداتی داریم و عراقی‌ها درخصوص تامین بخش‌های مهمی از این محصولات اعلام آمادگی کرده‌اند.
منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار