سازمان نظام پرستاری به رئیس مجلس شورای اسلامی درباره اظهارات یکی از نمایندگان مجلس نامه نوشتند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درنحوه اداره کمیسیون تلفیق چه خبراست؟ هیئت رئیسه و هیئت مدیرههای سازمان نظام پرستاری به نمایندگی از مدافعان خط مقدم سلامت طی نامهای به رئیس مجلس نسبت به بی توجهی الیاس نادران، رئیس کمیسیون تلفیق مجلس به اجرای قانون بر زمین مانده تعرفه گذاری خدمات پرستاری در بودجه ۱۴۰۰ بر خلاف تاکید و منویات رهبر معظم انقلاب اعتراض کردند، نسبت به تجمع پرستاران در اعتراض به این اقدام هشدار دادند و از رئیس مجلس خواستند برای حل این مساله ورود کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، متن نامه سازمان نظام پرستاری به رئیس مجلس شورای اسلامی به این شرح است:
جناب آقای دکتر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی سلام علیکم احتراما به استحضار میرساند
در پی صدور فرامین مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در روز پرستار مبنی بر لزوم اجرای قانون بیش از یک دهه بر زمین مانده پرستاران (قانون تعرفه گذاری خدمات گروه پرستاری) واستخدام پرستاران؛ این سازمان در اجرای منویات معظم له؛ پیشنهاد تامین منبع برای اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را به همراه ۳ پیشنهاد مهم دیگر درباره استخدام نیرو؛ تغییر وضعیت نیروهای شرکتی و پوشش بیمهای مراقبتهای پرستاری، آن هم بعد از چند جلسه مشترک با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تقدیم آن کرد.
سپس با نظر مساعد اعضا و ریاست محترم کمیسیون بهداشت و درمان طی نامه ارزندهای از ناحیه جناب آقای دکتر شهریاری ریاست کمیسیون و نیز نامه دیگری از این سازمان خطاب به حضرت عالی درخواست مساعدت وهمکاری شد. همزمان ریاست محترم کمیسیون بهداشت بر اساس اصول مربوطه؛ به نمایندگان خود در کمیسیون تلفیق ماموریت دادند که این موضوعات در سامانه کمیسیون تلفیق ثبت و به موقع در صحن کمیسیون تلفیق مطرح و رسیدگی شود.
از سویی تمام اعضای شورای عالی نظام پرستاری؛ روسا و اعضای محترم هیات مدیرههای نظام پرستاری در سراسر کشور با نمایندگان کمیسیون تلفیق و سایر نمایندگان درحوزههای انتخابیه شان؛ رایزنی کردند و جو بسیار مساعد و مناسبی بین جامعه پرستاری و مجلس محترم ایجاد شده بود.
اما در روز بررسی موارد مذکور، با مدیریت بسیار عجیب و سوال برانگیز جناب آقای دکتر الیاس نادران رییس محترم کمیسیون تلفیق؛ در نوع طرح و مدیریت این موضوعات روبرو شدیم.
از جمله: اجازه ندادن برای طرح مباحث تخصصی توسط طراحان؛ نحوه رأی گیری، ثبت نشدن آراء مثبت علی رغم رأی موافق بسیاری از نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق؛ عدم توجه به اعتراض نمایندگانی که رأی شان در لحظه رای گیری ثبت نشده و اعتراض کردند و...
لذا این رفتارهای ایشان به عنوان رییس کمیسیون تلفیق خستگی یکساله مبارزه با کرونا را بر تن جامعه فداکار و ازجان گذشته پرستاری کشور، باقی گذاشت و آنها را در بهت و حیرت فرو برد.
جناب آقای دکتر قالیباف! درصورت عدم رسیدگی فوری جناب عالی؛ (لطفا فیلم مربوط به جلسه مورد نظر در کمیسیون تلفیق را ملاحظه فرمایید) این رفتار مشکل ساز ایشان که از سویی؛ نشانگر اجتهاد شخصی در قبال نص صریح منویات رهبری معظم و بزرگوار و قانون مجلس است به پای کل مجلس نوشته میشود.
چرا که آقای نادران با این حرکتها و نحوه مدیریت خود؛ چند هدف اساسی را متلاشی کردند و نتایج تاسف باری را به اسم کمیسیون تلفیق به مجلس و جامعه پرستاری تحمیل کردند که حداقل پنج عارضه و پیامد خطرناک آن عبارتند از:
۱- پشت پا زدن به قانون مجلس که بیش از یک دهه روی زمین مانده و امسال با تکلیف و تاکید مقام معظم رهبری براجرای آن؛ باید منبع تامین مالی آن طبق قانون از محل سرانه تشخیصی- درمانی تدارک دیده شود.
۲- پشت پا زدن (یا حداقل بی توجهی مفرط) به فرامین و منویات رهبر معظم انقلاب که امسال در روز پرستار صریحا و موکدا؛ همه مسئولان را مکلف به اجرای این قانون کردند آن هم مجلسی که مدعی انقلابی بودن است و خود را طرفدار اقشار تلاشگر و ایثار گر جامعه میداند.
۳- تعیین رویکرد و نگاه مجلس به مدافعان سلامت آن هم پس از یک سال تلاش و جانفشانی پرستاران این مدافعین خط اول جبهه دفاع ازسلامت مردم.
بالاخره پرستاران عزیز؛ حرکت آقای نادران را چه شخصی باشد و چه حقوقی، نمادی از نوع رویکرد ومیزان و معیار قدردانی و قدرشناسی مجلس از مدافعین سلامت تلقی میکنند.
۴- اولین پاسخ مجلس دوازدهم به خواسته بحق مدافعان سلامت که بر اساس قانون و دستور مقام معظم رهبری از مجلس پیگیری شده برخلاف دیدگاه حضرت عالی و سایر نمایندگان؛ با این اقدام ایشان منفی و بسیار نا امید کننده جلوه میکند و در صورت عدم بازنگری در این اقدام ناشیانه قطعا کل مدافعین سلامت را از این مجلس برای همیشه نا امید میکند.
۵- عدم اعتنا به نظرات تخصصی طراحان؛ نمایندگان و ریاست محترم کمیسیون بهداشت تا جایی که حتی رأی مثبت شخص ارائه دهنده طرح؛ ثبت نگردیده و علیرغم تذکرات اخطارهای ایشان؛ به نظراتشان هیچ توجهی از ناحیه دکترنادران نشده است؛ بنابراین خواهشمند است دستور فرمایید هرچه سریعتر ضمن برخورد قانونی با این رفتار جناب آقای نادران که مرتکب مراتب فوق شده اند، بعد از اتمام تعطیلات این چندروزه مجلس و قبل از شروع مباحث بودجه در صحن علنی مجلس؛ نسبت به اصلاح روند مذکور و نیز تصویب موضوعات تقدیم شده به کمیسیون به صورت جداگانه و به عنوان طرح مستقل، اما باقید فوریت در صحن علنی اقدام شود.
گفتنی است رئیس کل سازمان نظام پرستاری؛ ریاست شورای عالی؛ هیات رئیسه شورای عالی و سازمان نظام پرستاری به همراه تمامی اعضا و روسای محترم هیأت مدیره های سراسر کشور ضمن اعتراض شدید به این اقدامات و حرکات ناصواب آقای نادران در کمیسیون تلفیق هنوز آن را به حساب کل مجلس و نمایندگان محترم نگذاشته اند.
لیکن به خاطر نادیده گرفته شدن حقوق حقه و مسلم پرستاران عزیز؛ در صورت عدم تجدید نظر و عدم تصویب موارد مذکور و نادیده گرفته شدن منویات مقام معظم رهبری و دفاع از حق مشروع و قانونی مدافعین سلامت آن هم در این شرایط خاص که مجاهدانه جان و جوانی خود را تقدیم سلامت مردم کشور میکنند و از ناحیه برخی اشخاص محدود این گونه بی مروتی میبینند. در یکی از روزهای آینده با لباس پرستاری و با رعایت پروتکلهای کرونایی با حضور در مقابل مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از فرشتگان رحمت و سفید پوشان جان برکف؛ حق قانونی و مظلومیت این مدافعان کم نظیر را مطرح و به طورعلنی پیگیری خواهیم کرد.
محمد میرزابیگی رئیس کل، شمس الدین شمس رئیس شورای عالی، هیات رییسه و اعضای شورای عالی نظام پرستاری