کد خبر:۹۰۷۴۳۶
مطیعی مطرح کرد

بازسازی و آماده‌سازی ۱۰۶ خوابگاه در طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی / ۳۴ دانشگاه در این طرح مشارکت کردند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان در افتتاحیه طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی گفت: ۱۰۶ خوابگاه دانشجویی با زیربنای ۱۲۶ هزار متر مربع در طرح ارتقای خوابگاه‌ها بازسازی و تجهیز شدند.

بازسازی و آماده سازی ۱۰۶ خوابگاه در طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی / ۳۴ دانشگاه در این طرح مشارکت کردند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در افتتاحیه طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی که امروز به صورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر علوم برگزار شد، گفت: طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشجویی در ۳۳ دانشگاه توسط خیرین صورت گرفته است. هدف اصلی صندوق رفاه حمایت از دانشجویان مستعد کم بضاعت در دانشگاه‌ها، رشد استعداد‌ها و کمک به وضعیت تحصیلی و معیشتی دانشجویان و کمک به تعمیر و تجهیر خوابگاه‌ها و آشپزخانه‌های دانشجویی و در کنار این ماموریت‌ها کمک به تجهیر اماکن ورزشی و اتاق‌های تندرستی است.

وی افزود: منابع صندوق از کمک‌های دولت، به صورت بودجه و تسهیلات بانکی، درآمد‌های اختصاص صندوق و وجوه بازگشت وام‌ها و اخذ اجاره بها و تسهیلات بانکی است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان اضافه کرد: تجربه اقدامات خیرخواهانه خیرین ریشه در باور‌های دینی و اخلاقی دارد و تجربه ارزشمند خیرین باعث شد که در حوزه رفاه دانشجویی درخواست تجهیز خوابگاه‌ها را داشته باشیم که طرح اولیه در مهرماه ۹۸ پیشنهاد و در شهریور ۹۹ هیات امنای صندوق آن را تصویب کرد.
 
مطیعی افزود: برای طرح ارتقای خوابگاه های دانشجویی حدود ۱۵ نشست با خیرین وزارت علوم و ۱۳ جلسه با خیرین در صندوق رفاه برگزار شد و همچنین در نشستی که با حضور وزیر و خیرین صورت گرفت، طرح‌های ارتقای تابستانه سال ۹۹ خوابگاه‌ها آغاز شد. صندوق رفاه دانشجویان سامانه سحر را در مسیر جذب و ساماندهی خیرین راه اندازی کرد که در این سامانه گزارش به خیرین ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح ۱۰۶ خوابگاه را با زیر بنای ۱۲۶ هزار متر مربع به خود اختصاص داده که ۸۳ مورد آن با مساحت ۸۳ هزار متر و ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی آماده بهره برداری است و ۲۳ خوابگاه دیگر تا اواسط اسفند افتتاح می شود.

مطیعی اضافه کرد: ظرفیت این خوابگاه‌ها ۲۵ هزار و ۸۷۳ نفر است که بیش از ۱۷ هزار ظرفیت آن آماده اسکان هستند. ۳۴ دانشگاه در این طرح شرکت کردند که سهم دانشگاه‌ها در این طرح در برآورد ریالی، ۲۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است. برای مجموعه پروژه‌ها بیش از ۷۱ میلیارد تومان هزینه شده است. در این میزان پیشرفت ۲۱ میلیارد تومان سهم خیرین، ۲۱ میلیارد تومان سهم دانشگاه‌ها و ۲۸ میلیارد تومان سهم صندوق رفاه است که خیرین ۱۷ میلیارد تومان از سهم خود را تامین کردند و منتظر گزارش دانشگاه‌ها هستند که مابقی سهم را پرداخت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار