آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۷۷۰۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

تشریح دستاوردهای دانشگاه شهید چمران اهواز در حوزه ارتباط با صنعت

رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: این دانشگاه در سال‌های اخیر توانسته در همکاری با حوزه صنعت، پروژه‌های مهمی را اجرا و قراردادهایی منعقد کند.

//تشریح دستاوردهای دانشگاه شهید چمران اهواز در حوزه ارتباط با صنعت

افشین قنبرزاده، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص دستاورد‌های این دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت گفت: دانشگاه شهید چمران اهواز در سال‌های اخیر توانسته در همکاری با حوزه صنعت، پروژه‌های مهمی را اجرا کند که از جمله آن می‌توان به اجرای پروژه مطالعاتی «میدان گازی تنگ بیجار» اشاره کرد.

قنبرزاده اضافه کرد: پروژه مطالعاتی «میدان گازی تنگ بیجار» جزو مهم‌ترین قرارداد‌های حوزه ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز است که به مدت ۱۰ سال انجام می‌شود.

رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: ساخت و نصب پمپ میله‌ای مکشی موسوم به SRP دیگر دستاورد مهم این دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت است و این پروژه نیز جزو ۱۰ قلم کالای اساسی وزارت نفت بوده که دانشگاه به‌خوبی از عهده اجرای آن برآمده است.

وی یادآور شد: طرح «توسعه فناوری‌های ژئوشیمیایی اکتشافی با تأکید بر ژئوشیمی سطحی و زیرسطحی در ناحیه دشت آبادان» هم توسط محققان دانشگاه شهید چمران اهواز در حال اجرا است. در حوزه صنعت گاز هم ساخت «نرم‌افزار شبیه‌سازی سیستم حفاظت کاتدیک شبکه‌های گسترده انتقال و توزیع گاز» در دانشگاه به مرحله تجاری‌سازی رسیده که تحولی در این حوزه بوده است.

رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز عنوان کرد: در صنعت حفاری هم محققان دانشگاه شهید چمران اهواز موفق به ساخت مدل ثابت و قابل حمل دستگاه «شبیه‌ساز کنترل فوران چاه‌های نفت و گاز» شده‌اند. دستاوردهای این دانشگاه در بخش ارتباط با صنعت محدود به همین موارد نیست و تلاش‌ها در این بخش همچنان ادامه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار