آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۷۸۹۷

انتقاد شورای شهری‌ها از ادامه خاموشی‌های شبانه در بزرگراه‌ها

عضو شورای شهر تهران با اشاره به ادامه خاموشی‌های شبانه در بزرگراه‌ها و معابر پایتخت گفت: وزارت نیرو باید به این حوزه ورود کند و مدیریت شهری اختیاری در این راستا ندارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت نظری عضو شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر درباره خاموشی‌های بزرگراه‌ها و معابر پایتخت گفت: این مسأله به چه علتی باشد برای ما فرقی نمی‌کند لازم است که وزارت نیرو به این موضوع ورود یابد چرا که مدیریت شهری اختیاری در این راستا ندارد.

وی با اشاره به اینکه خاموشی بزرگراه‌ها مشکلات شهروندان را بیشتر کرده است گفت: با توجه به کسری بودجه شهرداری تهران و عملکرد پایین معاونت فرهنگی و اجتماعی کمک به جشنواره فیلم فجر نباید انجام گیرد.

این عضو شورای شهر تهران افزود: معاونت اجتماعی عملکردی نزدیک به تعطیلی دارد و اگر بودجه‌ای به آن اختصاص یابد باید برای پروژه‌های شهری و نه جشنواره فیلم فجر خرج شود.

نظری تصریح کرد: هنوز رقم کمک معاونت به جشنواره فیلم فجر به شورای شهر برای سال گذشته به کمیسیون فرهنگی و اجتماعی اعلام نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار