بیش از ۱۶۰ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، طی بیانیهای رسمی که در صحن مجلس قرائت شد پشتیبانی قاطع خود را از طرح ملی مرغ آرین اعلام کردند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد اطلاعرسانی برنامۀ ملی ارتقاء امنیت و سلامت گوشت مرغ کشور، امروز چهارشنبه، پانزدهم بهمنماه 1399، بیش از 160 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، طی بیانیهای رسمی که در صحن مجلس قرائت شد پشتیبانی قاطع خود از این طرح ملی را یادآور شدند. متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسمهتعالی
پیرو وضع تحریمهای ظالمانه و ممنوعیت فروش نژادهای خارجی مرغ اجداد به جمهوری اسلامی ایران در شهریور 1398، متعاقب آن، پیشبینی توقف تولید گوشت مرغ کشور در سال 1400 و احتمال بروز بحران ملی در حوزۀ امنیت غذایی و پیرو دستورات مدبرانۀ رهبر فرزانۀ انقلاب، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظله العالی) مبنی بر خودکفایی صنعت مرغ و رهایی و از وابستگی این صنعت حیاتی که بیش از 70درصد سبد مصرفی پروتئین مردم را تأمین میکند، برنامۀ ملی ارتقاء امنیت و سلامت گوشت مرغ، با همدلی و همراهی و حمایت 20 دستگاه دولتی برای رفع این چالش طراحی شده است که تا امروز با موفقیت در حال انجام است.
از آغاز این برنامه تاکنون، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و بخصوص اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست، در راستای ایفای نقش نظارتی خود، از نزدیک کمّ و کیف پیشرفت این برنامه را رصد کرده و بر مراحل انجام آن اشراف کامل دارند. پیشرفت مناسب، منظم و ذوابعاد این برنامۀ ملی، در حوزههای گوناگون از دانش و فنآورانه تا اجرایی و عملیاتی، مرهون برنامهریزی عالمانه و مجدانه در رفع مشکلات قهری پیشِ روی این پروژۀ بزرگ ملی است.
نمایندگان امضاءکنندۀ این بیانیه، ضمن احترام و پاسداشت نکتهسنجی و دستور هوشمندانۀ رهبر معظم انقلاب در ایفای این پروژه، مراتب قدردانی و سپاس صمیمانۀ خود از معظمله و نیز دست اندرکاران دانشمند و پرتلاش این طرح ملی را اعلام میدارند و معتقدند تلاش جهت رفع مشکل مردم مظلوم و سرفراز ایران، در کوران نبرد تمامعیار اقتصادی تحمیلی به کشور، نزد خداوند متعال مقبول و مأجور خواهد بود.
علاوه بر این، گزارشهای واصله نشان میدهد تکمیل سلسله موفقیتهای این طرح، که با وفاق ملی آغاز شده و تاکنون ادامه یافته، بخصوص مستلزم مساعدت و همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی در تأمین مفید و بموقع اعتبارات لازم برای این پروژه، و نیز قطع منافع شبکۀ افراد وابسته به کمپانیهای خارجی است.
نمایندگان امضاءکنندۀ این بیانیه ضمن ابراز پشتیبانی همهجانبه و آمادگی در کمک و همیاری در کلیۀ شئون این برنامه و خاصه در تأمین بودجۀ مورد نیاز و تمهید قوانین و بهکارگیری سایر ابزارهای کنترلی مؤثر، از مسئولان این پروژه انتظار دارند تلاش وافر خود را در تأمین بموقع و مؤثر هرآنچه برای انجام این پروژه ملی لازم و ضروری میباشد به کار برند.
طبیعتاً مجلس شورای اسلامی با دقت تمام و مرحله به مرحله، نظارت بر حسن اجرای پروژه را دنبال خواهد کرد.