آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۰۳۶۳
طبق گزارش‌های دانشگاه استرالیا؛

کرونا چه آسیب‌هایی را به مهاجرت‌های دانشجویی وارد کرده است؟

شیوع ویروس کرونا بیش از ۱۷ هزار و ۳۰۰ شغل و ۱ میلیارد دلار از درآمد دانشگاه‌های استرالیا را در سال ۲۰۲۰ کاهش داد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهور؛ دانشگاه‌های استرالیا در سال ۲۰۲۰ درآمد تقریبی ۱.۸ میلیارد دلاری از دست داده‌اند و همچنین خطر رشد این کاهش قابل توجه همچنان وجود دارد.

افت ۵ درصدی درآمد دانشگاه‌های استرالیا
به گفته کاتریونا جکسون، مدیر اجرایی دانشگاه‌های استرالیا درآمد عملیاتی دانشگاه‌ها ۴.۹ درصد در سال ۲۰۲۰ نسبت به آمار ۲۰۱۹ کاهش یافته است و تخمین زده می‌شود که این بخش ۵.۵ درصد یا ۲ میلیارد دلار دیگر را در سال ۲۰۲۱ از دست بدهد.

به گفته این مسئول اجرایی، در مقایسه با درآمد بودجه دانشگاه‌ها برای سال ۲۰۲۰، این ضرر بیش از ۳ میلیارد دلار است، که مطابق با برآورد‌های این بخش در آوریل سال گذشته است.

وی با اشاره به افزایش پیامد‌های ناشی از شیوع کرونا گفت: قابل حدس بود که دانشگاه‌ها با ضربه‌ای عمیق به درآمد خود مواجه می‌شوند. عدم ثبت‌نام دانشجوی بین المللی در سال ۲۰۲۰، ضرر آن را برای کل سه یا چهار سال تحصیل در دانشگاه دامنه‌دار می‌سازد.

ادامه بسته شدن مرز‌ها به این معنی است که دانشگاه‌ها با واقعیت تعداد دانشجویان کمتری در سال ۲۰۲۰ مواجه هستند و تعداد آن‌ها در سال ۲۰۲۱ کاهش می‌یابد. جکسون گفت: دانشگاه‌ها می‌کوشند با متوقف کردن پروژه‌ای زیرساختی، تصمیم‌گیری‌های سخت در مورد دوره‌ها و پس‌انداز، از دست دادن شغل را کاهش دهند. اما دامنه اثر شیوع کرونا بسیار گسترده است.

چالش کاهش یافتن تعداد محققان
بودجه تحقیقاتی نیز یکی از دغدغه‌های مورد توجه دانشگاه‌ها است. هزینه‌های دانشجویان بین‌المللی معمولاً حدود یک چهارم تحقیقات دانشگاهی را تأمین می‌کنند. تجزیه و تحلیل‌ها بر روی دانشگاه ملبورن نشان داد که کاهش درآمد دانشجویان بین‌المللی به این معنی است که دانشگاه‌ها احتمالا در ۵ سال آینده بین ۶.۴ تا ۷.۶ میلیارد دلار از بودجه تحقیقاتی خود را از دست می‌دهند.

اواخر سال گذشته دولت فدرال ۱ میلیارد دلار بودجه اضافی برای تحقیق اختصاص داد، اقدامی که مورد استقبال اتحادیه دانشگاه‌ها قرار گرفت.

با این وجود، با توجه به بسته بودن مرز‌ها دانشگاه‌های استرالیا با تهدید جدی مواجه شده‌اند و در صورتی‌که دانشگاه‌ها توانایی تأمین نیروی انسانی یا تجهیزات مورد نیاز خود را نداشته باشند، استرالیا بهترین محققان خود را از دست خواهد داد.

دولت فدرال هنوز جدول زمانی برای باز شدن مرز‌ها ارائه نکرده و در اوایل ماه جاری حدود ۵۰ درصد از سقف ورود بین المللی را کاهش داده است. همچنان تأکید می‌شود که علیرغم تلاش شدید توسط بخش آموزش بین‌الملل، بازگرداندن ۳۶۰۰۰ شهروند گرفتار در خارج از کشور همچنان در اولویت است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار