خط طراحی و تولید ایرانی تمام اتوماتیک و پیشرفته تولید ماسکهای N ۹۵ به همت فناوران دانشگاه صنعتی اصفهان به بهرهبرداری رسید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با تلاش پژوهشگران و فناوران دانشگاه صنعتی اصفهان و با حمایت شرکت فولاد مبارکه اصفهان، خط پیشرفته تمام اتوماتیک تولید ماسکهای N ۹۵ به بهره برداری رسید.
این خط تولید برای نخستین بار به صورت کاملاً مکانیزه و تمام اتوماتیک و با تلاش شش ماهه فنآوران دانشگاه صنعتی اصفهان در رشتههای مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی مواد طراحی و ساخته شده است.
علیرضا فدایی، مجری این پروژه با بیان اینکه تولید ماسک با لایهای از پوشش نانو یکی از ویژگیهای مهم این دستگاه است، افزود: دستگاه الکتروریسی نانوالیاف که در دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی و ساخته شده این امکان را فراهم میکند که یک لایه با پوشش نانو بین ماسک اضافه شود و در نتیجه شاهد یک ماسک با کیفیتی بهتر از ماسکهای N ۹۵ باشیم و نتایج تستهای استاندارد نشان دهنده این موضوع است.
وی ادامه داد: دستگاه تمام اتوماتیک تولید ماسکهای N۹۵ از ۱۰ بخش مختلف شامل مکانیزمهای رول باز کن، دوخت اولیه، انباره، دوخت گوشواره، دوخت سوپاپ، قالب سوپاپ زنی، ایستگاه تنظیم، روبینی زنی، دوخت و برش نهایی، دوخت زیرچانه، جمع آوری ضایعات و بسته بندی اتوماتیک بدون دخالت دست و کاملاً بهداشتی تشکیل شده است.
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: بخشی ازفناوریهای به کارگیری شده در این دستگاه از مجموعههای داخلی کشور بوده؛ اما کلیه مراحل طراحی، ساخت قطعات و مکانیزمها در دانشگاه صنعتی اصفهان انجام شده است.
فدایی با بیان اینکه دانش فنی این دستگاه پیشرفته تدوین شده است، اضافه کرد: درصورتی که هرگونه مشکلی در فرآیندهای این دستگاه به وجود آید، به راحتی تعمیر میشود و نیازی به واردات قطعات و مکانیزمهای آن نخواهیم داشت.
وی با اشاره به امکان تنظیم قابلیتهای مختلف این دستگاه شامل سرعت و میزان تولید، افزود: امکان تغییر پارامترها از طریق فینگرتاچ، کار با این دستگاه پیشرفته را بسیار ساده کرده است.
فدایی اضافه کرد: با ساخت این دستگاه ضمن ایجاد امکان تولید روزانه بیش از ۲۵ هزار ماسک شش لایه و هفت لایه بیمارستانی در دانشگاه صنعتی اصفهان، زمینه برای تولید انبوه و صادرات این فناوری فراهم شده است.
گفتنی است، فناوری دستگاه پیشرفته تمام اتوماتیک تولید ماسک N۹۵ با حمایت شرکت فولاد مبارکه اصفهان و تلاش محققان دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی، تولید و به مرحله بهره برداری رسید.