کد خبر:۹۱۰۵۳۸

نمایشگاه مجازی یادمان پیروزی برگزار می‌شود

نمایشگاه مجازی «یادمان پیروزی» حاوی مجموعه نگاره‌های نقاشان برجسته ایرانی به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در یونان افتتاح شد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این نمایشگاه به همت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آتن و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی ایران و اداره کل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور، از تاریخ ۱۸ تا ۲۴ بهمن‌ماه از طریق آدرس https://www.iranculture.gr/ekthesi برگزار می‌شود.

نمایشگاه مذکور حاوی ۴۰ اثر نقاشی از هنرمندان ایرانی از جمله علی شیخی، مرتضی اسدی، کاظم چلیپا، حبیب‌الله صادقی، مصطفی گودرزی، ناصر پلنگی، مصطفی ندرلو، صدیقه سلمان، ایرج اسکندری، محمدعلی ترقی‌جاه و خسروجردی، با موضوع انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی (ره)، قدس و … است. در صفحه ویژه این نمایشگاه علاوه بر نمایش آثار در قالب گالری تصاویر، فیلم تور مجازی نمایشگاه برای مخاطبان بارگذاری شده است.

همچنین فیلم مذکور در صفحات اجتماعی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آتن منتشر و برای تعدادی از هنرمندان و علاقه­‌مندان به فرهنگ و هنر ایران زمین ارسال شد.

علاوه بر این، نمایشگاه مجازی یادمان پیروزی در ویژه برنامه مجازی روز ملی که توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در ۲۲ بهمن‌ماه برگزار خواهد شد، در معرض دید مقامات و دیپلمات‌های مدعو قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است که این نمایشگاه حاوی ۴۰ اثر است که از سال ۱۳۵۷ تاکنون توسط هنرمندان ایرانی خلق شده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار