به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران؛ آیین اعطای گواهی پایان دوره مقدماتی قصه گویی، ویژه نیروهای داوطلب سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی که با حضور مدیرکل کانون استان تهران و معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی برگزار شد.
فاطمه تنهایی مدیر کل کانون استان تهران با تاکید بر اهمیت زبان غیر مستقیم قصه، در تبیین و آموزش مهارت های اجتماعی افزود: آموزش و کسب مهارت در دوران کودکی و نوجوانی برای همیشه در ذهن مخاطبان ماندگار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ۶۴ مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران آمادگی دارد، تا در زمینه آموزش های مرتبط با سازمان آتش نشانی ویژه کودکان و نوجوانان همکاری لازم را داشته باشد، تصریح کرد: دوره آموزشی۱۶ ساعته ویژه مربیان سازمان آتش نشانی با هدف آشنایی با اثربخشی آموزه های غیرمستقیم و اثرات آموزشی قصه و داستان در یادگیری و ماندگاری محتوای آموزشی با حضور مدرس و داور قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران برگزار شد.
رسول هلالی معاون امور اجتماعی و فرهنگی سازمان آتش نشانی با تاکید بر اهمیت آموزش شهروندان در شکل گیری رفتارهای پیشگیرانه گفت: سالانه یک میلیون نفر تحت آموزش سازمان آتش نشانی قرار می گیرند، و ما به دنبال فرهنگ سازی و آموزش غیر مستقیم در میان اقشار مختلف هستیم.
در آیین اعطای گواهی پایان دوره قصه گویی ویژه مربیان سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، بر همکاری بیشتر کانون استان تهران و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی آتش نشانی تاکید شد.