کد خبر:۹۱۱۳۹۱
مدیرکل حقوقی آموزش و پرورش یمن در گفتگو با دانشجو:

بایدن منافع سعودی‌ها را در نظر گرفته است / یمن نیازی به واکسن‌های بریتانیایی و آمریکایی ندارند

مدیرکل حقوقی وزارت آموزش و پرورش یمن گفت: بایدن توقف حمایت نظامی از عربستان را منوط به توقف هرگونه عملیات علیه خاک این کشور کرده حتی در این اقدام خود، منافع سعودی‌ها را در نظر گرفته است.

«عبدالوهاب الخیل»، مدیرکل حقوقی وزارت آموزش و پرورش یمن در گفتگو با خبرگزاری دانشجو درباره اظهارات اخیر جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا درباره سیاست خارجی این کشور درقبال یمن گفت: آنچه می‌توان از سخنرانی بایدن در وزارت امور خارجه آمریکا فهمید، این است که ایالات متحده مدعی شده قصد دارد حمایت‌های خود را از عملیات نظامی در یمن متوقف کند، ولی معتقدیم این موضوع عملیاتی نخواهد شد؛ زیرا در ادامه سخنان خود تأکید کرد به حمایت از عربستان در دفاع از خاک خود ادامه می‌دهد.

وی افزود: درواقع بایدن توقف حمایت نظامی از عربستان را منوط به توقف هرگونه عملیات علیه خاک این کشور کرده حتی در این اقدام خود، منافع سعودی‌ها را در نظر گرفته است.

این وکیل برجسته یمنی عنوان کرد: سیاست خارجی آمریکا همچون گذشته است و تغییری نکرده، درواقع اگر تجاوز ائتلاف سعودی به یمن متوقف شود، امتیازی برای بایدن و آمریکایی‌ها نیست، زیرا آن‌ها خود جنگ یمن را آغاز، رهبری کردند و حال قصد دارند با توجه به زیر فشار قرار گرفتن سعودی‌ها، خاتمه دهند.

الخیل تصریح کرد: برتری برای ملت یمن است که بر خداوند متعال تکیه کرده‌اند، در راه وطن شهیدانی تقدیم کردند و خون‌شان ساری و جاری است. اگر نبود مجاهدت‌های مبارزان یمنی در قالب ارتش و کمیته‌های مردمی، شاید شاهد برهم خوردن میز مذاکره و برگشتن ورق تحولات منطقه به سود یمنی‌ها و محور مقاومت نبودیم. اینکه آمریکایی‌ها تصمیم می‌گیرند از سیاست گذشته خود بازگردند، نتیجه مستقیم ایستادگی و ثبات قدم آزادی‌خواهان وطن و مردم مبارز کشورمان است.

مدیرکل حقوقی وزارت آموزش و پرورش یمن در ادامه این گفتگو عنوان کرد: رئیس‌جمهور آمریکا پایان تجاوز به یمن را اعلام نکرده است؛ چیزی که او می‌خواهد، توقف حمایت از عملیات نظامی به‌وسیله ائتلاف متجاوز سعودی است. طبعاً ساده‌انگاری است اگر فکر کنیم آمریکایی‌ها قصد دارند دست از سر مردم یمن بردارند و اگر هم نقشه‌ای می‌کشند برای خریدن وقت و انجام عملیات‌های گسترده در آینده است. اگر بایدن شجاعت داشت، به صراحت اعلام می‌کرد عربستان باید قطعاً و فوری به هرگونه عملیات نظامی در یمن پایان دهد و نیروهایش را از این کشور خارج کند؛ آیا چنین شجاعتی داشت؟

عبدالوهاب الخیل با بیان اینکه اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا حرف‌هایی روی کاغذ است و با هدف پروپاگاندای رسانه‌ای انجام می‌شود، گفت: آمریکا انواع حمایت‌های نظامی را در منطقه از عربستان و امارات در راستای جنگ یمن انجام داده است. آن‌ها برج‌های مراقبت جنگ ایجاد کرده‌اند که به سعودی‌ها در اعمال محاصره علیه ملت یمن کمک می‌کند. آیا باز هم می‌گویید که آمریکا قصد خروج از یمن را دارد؟ چه کسی می‌تواند تضمین دهد که بایدن قصد دارد حمایت‌های نظامی خود را از عربستان کاهش دهد یا دیگر از ائتلاف سعودی حمایت نکند؟

این حقوقدان برجسته یمنی گفت: تاکنون در هیچ جای تاریخ ثبت نکرده‌اند نیرو‌های متجاوز و اشغالگر بدون مقاومت مردمی سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده باشند. بر همین باور و اعتقاد هستیم که تنها با مقاومت و ایستادگی در برابر اشغالگران سعودی-آمریکایی است که می‌توانیم کشور خود را از یوغ محاصره نجات دهیم و آن‌ها را به عقب‌نشینی مجبور کنیم.

عبدالوهاب الخیل درباره اینکه یمنی‌ها قصد دارند واکسن کرونا را از کدام کشور دریافت کنند و آیا پیشنهادی از سوی کشور‌های خارجی مطرح شده است، تأکید کرد: محاصره یمن باعث شده است که حتی یک عدد قرص به مردم مظلوم یمن نرسد و از کمک‌های سازمان ملل متحد نیز خبری نیست. باید بگویم مردم یمن هیچ نیازی به واکسن‌های بریتانیایی و آمریکایی ندارند.

وی افزود: ما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامتی خود و خانواده‌هایمان می‌توانیم از بحرانی که به‌وجود آمده است، به سلامتی عبور کنیم، فقط از جهانیان می‌خواهیم به جای اینکه بخواهند به ما واکسن بدهند، فروش سلاح به عربستان را متوقف کنند؛ سعودی‌ها با همین سلاح‌ها جوانان مظلوم یمن را می‌کشند.

الخیل درباره اقدام آمریکا در خروج نام انصارالله از فهرست موسوم به «سازمان‌های تروریستی» گفت: کنگره آمریکا اقدام خوبی انجام داده است، ولی این اقدام در ادامه مقاومت ملت یمن انجام شده و گام مؤثری از سوی تیم بایدن است. ما این اقدام را برای ادامه رایزنی‌ها ناکافی می‌دانیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار