آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۲۲۷۲

بن‌سلمان طی ۲ سال ۱.۱۸ میلیارد دلار صرف خوش‌گذرانی کرده است

گزارش‌های منتشر شده از زندگی ولی‌عهد سعودی عربستان سعودی برخلاف تبلیغات این کشور حکایت از ‌آن دارد که او در دو سال اول ولایت‌عهدی خود بیش از یک میلیارد دلار برای خوشگذرانی هزینه کرده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «محمد بن سلمان»، ولی‌عهد و وزیر دفاع عربستان سعودی بیش از یک میلیارد دلار برای خوش‌گذرانی خود حیف و میل کرده است.

وب‌سایت «آفریکا ریپورت» در گزارشی به ریخت و پاش‌های بن سلمان پرداخت و نوشت که او از زمانی که قدرت را درعربستان به دست گرفته، ۱.۱۸ میلیارد دلار برای برگزاری جشن‌ها، کشتی‌ تفریحی و زنان مدل بین‌ سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ هزینه کرده است.

در این گزارش آمده است که با پادشاه شدن سلمان بن عبد‌العزیز پسر او دسترسی نامحدودی به گنجیه‌ها و اموال سعودی پیدا کرد و برای تخریب چهره پسرعمویش «محمد بن نایف»، ولی‌عهد برکنار شده از قدرت و جنگ یمن هزینه‌های زیادی کرده است.

بر اساس این گزارش، ولی‌عهد سعودی اوایل به قدرت رسیدن خود هنگامی که هوای ریاض گرم بود تصمیم می‌گیرد برای فرار از این گرما، پنهانی راهی شهرهای اروپایی مانند پاریس و ... شود و نهایتاَ در جزایر مالدیو اقامت می‌گزیند. 

او در این سفرها معمولا تنها نبوده و گروه‌های کوچکی از دوستان او را به عنوان میهمان همراهی می‌کرده‌اند. تعداد همراهان ولی‌عهد سعودی ده‌ها نفر ذکر شده و گفته می‌شود او در این سفرها هزینه زیادی صرف تهیه مشروبات و غذا کرده است.

بر اساس این گزارش، ولی‌عهد سعودی طی این مدت اقدام به برگزاری میهمانی‌های شبانه با حضور خواننده‌های معروف کرده است.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که رسانه‌های سعودی در داخل و خارج تلاش دارند او را به عنوان فردی معرفی کنند که برخلاف اسلاف و هم‌قطارهای خود، تک همسر است و تمایل چندانی برای خوش‌گذرانی ندارد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار