آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۲۱۶۵

اصابت دقیق پهپاد «صمصاد ۳» به یک هدف مهم در فرودگاه ابها

ارتش یمن از حمله موفقیت‌آمیز پهپادی به یک هدف مهم در فرودگاه «ابها» در جنوب عربستان خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن امروز (شنبه) خبر داد که یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با یک فروند پهپاد فرودگاه «ابها» در جنوب عربستان را هدف قرار داده است.

او در صفحه توئیتر خود نوشت که این پهپاد از نوع «صماد ۳» بوده و با دقت به هدف مورد نظر اصابت کرده و در پاسخ به حملات هوایی ائتلاف سعودی و ادامه محاصره یمن صورت گرفته است.

این سومین حمله پهپادی ارتش یمن به فرودگاه أب‌ها در جنوب عربستان در چهار روز گذشته است.

سرتیپ «یحیی سریع» جمعه شب گذشته نیز در صفحه توئیتر خود نوشت: «به لطف خداوند، یگان پهپادی توانست مواضع نظامی حساس در فرودگاه بین‌المللی اب‌ها و پایگاه هوایی "ملک خالد" را در خمیس مشیط با سه پهپاد هدف قرار دهد».

روز چهارشنبه هفته گذشته نیز آشیانه جنگنده‌های سعودی در فرودگاه أب‌ها با چهار پهپاد از نوع «صماد ۳» و «قاصف ۲k» هدف قرار گرفته شد.

حملات پهپادی یمنی‌ها به مواضع نظامی دولت سعودی و ناتوانی ریاض برای مقابله با این حملات، موجب شد تا دولت سعودی برای تقویت سیستم پدافندی خود بار دیگر دست به دامن آمریکا شود و از این رو وزیر خارجه آمریکا و عربستان سعودی در روز پنج‌شنبه هفته گذشته طی یک گفت‌و‌گوی تلفنی بر لزوم تقویت توان پدافندی ارتش سعودی تأکید کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار