صداي عصار پايان بخش جشنواره عصر سوره است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۲۵۸

صداي عصار پايان بخش جشنواره عصر سوره است

عليرضا عصار در آيين پاياني «عصر سوره» كه با حضور مديران فرهنگي، هنرمندان و شعرا و نويسندگان برگزار مي‌شود، قطعاتي را اجرا خواهد كرد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، آيين پاياني جشنواره «عصر سوره» فردا با حضور مديران حوزه هنري، شاعران، هنرمندان و... ساعت 18 تا 21 در تالار انديشه حوزه هنري برگزار مي‌شود.

در اين مراسم پس از قرائت قرآن و اجراي سرود ملي ايران به صورت تصويري محسن مومني، رئيس حوزه هنري سخنراني خواهد كرد و سپس نماهنگ و گزارشي تصويري از جشنواره پخش مي‌‎شود.

در ادامه علي موسوي گرمارودي اشعاري را با موضوع دفاع مقدس مي‌خواند و سپس حسين مظفر به خاطره‌گويي از روزگار جنگ تحميلي مي‌پردازد.در اين برنامه فريد قادري طهماسبي شعرخواني خواهد داشت.

در اين مراسم از دو اسطوره مقاومت لبنان با اسامي سمير قنطار؛ مجاهد لبناني و سردار شهيد حسين لشكري آزاده و خلبان ايراني تجليل خواهد شد.

پخش نماهنگي براي معرفي تجليل شوندگان برنامه بعدي خواهد بود و سپس از دو نماد پايداري در كشور لبنان تقدير خواهد شد.

گروه موسيقي اركستر «نواي صلح» نيز در بخش پاياني اين برنامه قطعاتي را اجرا مي‌كند.

«عصر سوره» به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس از 31 شهريور فعاليت خود را آغاز كده بود و فردا در حوزه هنري به كار خود پايان مي‌دهد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار