مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: افرادی که فاقد هر گونه پوشش بیمهای هستند در مواقع مورد نیاز یا تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند و یا هزینههای درمانی آنها در قالب بیمه تامین اجتماعی و از محل اعتبارات ویژهای که دولت به این بخش اختصاص میدهد، پرداخت میشود.
وی در ادامه اضافه کرد: در مورد افرادی که فاقد بیمه حمایتی درمانی هستند، با حمایت دولت و منابع دولتی تحت پوشش قرار گرفته و حتی اگر در وضعیت اضطراری و روی تخت بیمارستان باشند، از حمایتهای لازم در دوران بیماری بهرهمند میشوند.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: بیمه تامین اجتماعی مبتنی بر رابطه کارگر و کارفرما است و طبق لیستی که از طرف کارفرماها صادر میشود، افراد تحت پوشش خدمات بیمهای قرار میگیرند.
سالاری همچنین تاکید کرد: بیمههای حمایتی تحت حمایت سازمان تامین اجتماعی برای افرادی که جزو اقشار خاص قرار میگیرند وجود دارد و با بیمه سلامت و شرایط آن متفاوت است.
وی یادآور شد: بیمه حمایتی اقشار خاص، گروههایی مثل رانندگان تاکسی، رانندگان کامیون و همچنین سایر رانندگان حمل و نقل بین شهری، قالیبافان، صیادان و کارگاههایی که تا سقف ۵ نفر را تحت پوشش دارند را تحت پوشش قرار میدهد.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی اضافه کرد: بخشی از حق بیمه سهم کارفرما یا کل آن مبلغ از بخش اعتبار دولتی و توسط دولت به جای کارفرما پرداخت شود و مجموع این هزینهها که در ابتدا توسط تامین اجتماعی پرداخت شده و بعدا دولت از محل اعتبارات خود، آن را به این سازمان پرداخت میکند، مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت را شامل میشوند.
سالاری تصریح کرد: درصد حمایت دولت از اقشار خاص فاقد پوشش بیمه با یکدیگر متفاوت است و هر کدام از گروههای مذکور با توجه به شرایطی که دارند تحت حمایت پوشش بیمه اقشار خاص قرار میگیرند.