کد خبر:۹۱۳۴۷۷

بازدید عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از جشنواره مد و لباس فجر

سید علی یزدی‌خواه، نماینده و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در برج آزادی از نمایشگاه دهمین جشنواره مد و لباس فجر بازدید کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، دومین روز دهمین جشنواره مد و لباس فجر میزبان سید علی یزدی‌خواه نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و پردیس و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بود.

وی با حضور در برج آزادی از بخش‌های مختلف نمایشگاه و توانمندی طراحان لباس، کیف و کفش و زیورآلات دیدن کرد.

در این‌بازدید، سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و دبیران بخش‌های مختلف جشنواره مد و لباس فجر به تشریح دست‌آورد‌ها و توانمندی طراحان کشور در بخش‌های مختلف پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار