کد خبر:۹۱۳۹۵۲

بازخوانی وضعیت زندان‌های ساواک در «سرچشمه»

برنامه تاریخی «سرچشمه» در سی و دومین قسمت خود در فصل دوم امشب شنبه ۲ اسفندماه به بازخوانی «وضعیت زندان‌های ساواک» می‌پردازد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، برنامه «سرچشمه» امشب دوم اسفند ماه میزبان محمدرضا منصوری از زندانیان سیاسی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی خواهد بود و در این برنامه وضعیت زندان‌های ساواک، شکنجه‌های مختلف ساواک و دسته بندی‌های سیاسی داخل زندان تبیین و بررسی می‌شود.

برنامه «سرچشمه» کاری از گروه تلویزیونی بسیج صدا و سیما است که موضوعات مختلف تاریخ انقلاب را با حضور شاهدان عینی و کارشناسان آن موضوع بررسی و برای اولین بار فیلم‌های کمتر دیده شده تاریخ انقلاب را منتشر می‌کند.

«سرچشمه» شنبه‌ها ساعت ۱۹ از شبکه پنج سیما پخش خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار