آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۶۰۳

قتل سفیر ایتالیا در کنگو

سفیر ایتالیا در جمهوری دموکراتیک کنگو بر اثر یک حمله در شرق این کشور کشته شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌ها خبر دادند که سفیر ایتالیا در «جمهوری دموکراتیک کنگو» در یک حمله کشته شد.

خبرگزاری فرانسه روز دوشنبه (امروز) در خبری فوری گزارش داد، «لوکا آتاناتسیو» سفیر ایتالیا در جمهوری دموکراتیک کنگو در نتیجه حمله شبه نظامیان به کاروان نیرو‌های سازمان ملل جان خود را از دست داد. طبق این گزارش، این حمله در شهر «گوما» انجام شد.

خبرگزاری ایتالیایی «آنسا» هم خبر داد، بعد از حمله به خودروی حامل سفیر ایتالیا در جمهوری دموکراتیک کنگو او به بیمارستان منتقل شد، اما او به دلیل شدت جراحات کشته شد.

گفته می‌شود که در حمله منجر به کشته شدن سفیر ایتالیا، یک نیروی پلیس جمهوری دموکراتیک کنگو هم جانش را از دست داد.

رسانه‌ها هنوز درباره این حمله و اینکه چه کس یا گروهی مسئول آن بوده است، به جزئیات بیشتری اشاره نکرده‌اند.

وزارت خارجه ایتالیا بلافاصله بعد از رسانه‌ای شدن خبر کشته شدن سفیر این کشور در جمهوری دموکراتیک کنگو، این خبر را تایید کرد.

به گفته این وزارتخانه، در حمله امروز در شرق جمهوری دموکراتیک کنگو سفیر ایتالیا در این کشور و همچنین یک سرباز ایتالیایی جانشان را از دست دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار