کد خبر:۹۱۵۶۵۳
در قالب برنامه تبادل دانشجو؛

گروه چهارم دانشجویان دانشگاه کردستان به دانشگاه خاین اسپانیا اعزام شدند

گروه چهارم دانشجویان دانشگاه کردستان در قالب برنامه تبادل دانشجو، تحت طرح تبادل اروپایی +Erasmus به دانشگاه خاین اسپانیا اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پس از اطلاع‌رسانی مدیریت روابط بین‌الملل دانشگاه کردستان در آذرماه ۱۳۹۸ مبنی بر اعزام دانشجویان دانشگاه کردستان به دانشگاه خاین کشور اسپانیا، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی‌ ارشد واجد شرایط از طریق سایت روابط بین‌الملل و به صورت آنلاین ثبت‌نام کردند.

پس از بررسی درخواست‌های ارائه شده در یک کمیته ارزیابی شامل مدیریت روابط بین‌الملل و اساتید گروه‌های مربوطه، از دانشجویان منتخب مصاحبه حضوری به زبان انگلیسی به عمل آمد و در نهایت عبدالله رضاقلی، دانشجوی کارشناسی‌ارشد مخابرات سیستم و رمیسا محمدی، دانشجوی کارشناسی‌ارشد مهندسی شیمی گرایش ترموسینتیک و کاتالیست و ارغوان منجمی، دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر نرم‌افزار برای این طرح تبادل انتخاب شدند.

دانشگاه خاین، یک دانشگاه دولتی است که در شهر خاین در جنوب اسپانیا مستقر است. این مؤسسه متعهد به ارائه آموزش با کیفیت و همچنین افزایش تولید علمی و توسعه زیرساخت‌ها است. دانشگاه خاین دارای تجهیزات فنی پیشرفته، آزمایشگاه‌ها، کتابخانه‌ای با بیش از ۴۸۰۰۰۰ نسخه کتاب خطی و دیجیتال، برنامه‌های تبادل برای دانشجویان در بیش از ۶۰ کشور جهان، تجربه‌کاری با بیش از ۵۵۰ شرکت و امکانات ورزشی مدرن است.

بعد از شیوع ویروس کرونا در اسفندماه ۱۳۹۸، اعزام دانشجویان به دی‌ماه ۱۳۹۹ موکول شد. شروع این برنامه از دی‌ماه ۱۳۹۹ و برای یک ترم تحصیلی است و مبلغ این گرنت پژوهشی برای هر دانشجو ۸۵۰ یورو در ماه، به علاوه پرداخت هزینه‌های رفت و برگشت است. اراسموس پلاس، برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان‌دهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه‌اندازی شده است.

دانشگاه کردستان از سال ۱۳۹۷ تاکنون ۱۱ نفر از دانشجویان خود را در قالب این طرح به دانشگاه خاین اسپانیا اعزام کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار